Μην χασετε

Καύσωνας: Πως να ντυθείτε για να είστε άνετες και στυλάτες τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού

Μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι και έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις μας δεν έχουν σταματήσει. Ακόμα κι αν ο υδράργυρος γίνει κόκκινος, πολλές από εμάς πρέπει να βγουν έξω!

Advertisements

 

Όταν ο καιρός είναι ζεστός, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε ρούχα από υφάσματα που “αναπνέουν”. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα όταν βρίσκεστε στον ήλιο. Τα λευκά ρούχα και το βαμβακερό πανί είναι τα πιο κατάλληλα και προσπάθησε να αποφύγεις τις συνθετικές ίνες αυτές τις μέρες.

Επιλέξτε ευάερες γραμμές και να είστε πιο άνετες στον ήλιο. Φορέστε ανοιχτά παπούτσια και επίπεδα παπούτσια, ενώ επιλέγετε ουδέτερα χρώματα, αποφεύγοντας τα μαύρα και φωτεινά χρώματα.

 

Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να ντυθείτε για να είστε άνετες και στυλάτες τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

 

 φορέματα εκτός από στιλ δίνουν και απόλυτη άνεση τις ζεστές μέρες και είναι αξεπέραστη επιλογή. Αέρινα με υφάσματα που δεν σε ζεσταίνει αποτελεί την καλυτερη λύση για all day look.

Advertisements

Τα shirt dress είναι επίσης μία τέλεια επιλογή για τις ζεστές μέρες ειδικά αν είναι λινά και έχουν γήινη απόχρωση αποτελούν τέλειο outfit για τον καύσωνα.

 

Τα μακριά βαμβακερά φορέματα σε χαλαρή γραμμή είναι επίσης μία πολύ σωστή και αποτελεσματική λύση για τον καύσων συνδυασμένο με σανδάλια και μεγάλη city bag.

 

Mία χαλαρή φούστα με ένα t- shirt και σανδάλια αποτελεί τον συνδυασμό που μπορείς να πας γραφειο και μετά βόλτα αν θες τις πολύ ζεστές μέρες του καύσωνα.

Advertisements

 

Αέρινα παντελόνια και πουκάμισα είναι ο πιο chic συνδυασμός  για το γραφείο τις μέρες του καύσωνα και σίγουρα το καλύτερο look αν θες να εντυπωσιάσεις.

 

Η τζιν φούστα επίσης φοριέται πολύ τώρα και για τις ζεστές μέρες διάλεξε μία λευκή με λινό πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

 

Τα σύνολα που θα σε σώσουν τις ζεστές μέρες που έρχονται είναι τα άνετα σορτσάκια και τα φαρδιά πουκάμισα γιατί θα είσαι άνετη και τα αέρινα υφάσματα θα σε κρατήσουν δροσερή και στιλάτη τώρα με τον καύσωνα. Μην φοβηθείς τα μανίκια, θα σε προστατέψουν από τις καυτές ακτινοβολίες, δεν είναι τυχαίο ότι οι φορεσιές των νομάδων στην έρημο είναι μακριές folk κελεμπίες με μανίκια!

 

Τα πιζάμα σύνολα με όμορφα μοτίβα και χρώματα θα δώσουν στο στιλ σου ότι χρειάζεσαι ενώ θα σε δροσίζουν αν διαλέξεις φυσικά υφάσματα όπως βαμβάκι και μετάξι.

 

Τα mini φορέματα συνδυασμένα με σανδάλια είναι το κατάλληλο ντύσιμο για την πολη όταν ανεβαίνει ο υδράργυρος στα ύψη.

 

Εκτός από τα ρούχα τα αξεσουάρ σου πρέπει να έχουν και αυτά «φίλτρα» για την ζέστη προτίμησε λοιπόν δερμάτινα παπούτσια και ψάθινες τσάντες για τις καυτές μέρες.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα