Μην χασετε

Κατερίνα Τσάβαλου: «Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος έπαθα σοκ»

Η Κατερίνα Τσάβαλου μίλησε για το πώς είναι σαν άνθρωπος και αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι περιμένει παιδί.

Advertisements

Είσαι ένα πρόσχαρο άτομο, γεμάτο ενέργεια.

Επειδή με βλέπουν έτσι, μου λένε: «Δεν  τα περιμέναμε  από  σένα, ήσουν πολύ ροκάκι», αλλά τι σημαίνει αυτό; Κανείς δεν ξέρει πώς είναι ο άλλος πραγματικά. Μου αρέσουν η συμβίωση και η σχέση, πάντα μου άρεσε η συντροφικότητα. Ποτέ δεν είπα: «Δεν μπορώ τη δέσμευση» και κάτι τέτοια, δεν το είχα ποτέ αυτό.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση σου όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Έπαθα σοκ, με την καλή έννοια. Με έπιασε νευρικό γέλιο και κλάμα μαζί από χαρά. Ο Δημήτρης μου είπε να κάνω το τεστ και ήταν θετικό. Χάρηκα πάρα πολύ και η στιγμή μας βρήκε μαζί στο σπίτι, βράδυ. Όμως, δεν είχα καμία αμφιβολία, ούτε έπαθα σοκ του τύπου: «Ωχ, τι γίνεται τώρα;». Τώρα πια το κέντρο βάρους μου είναι το παιδί μου, για όλη μου τη ζωή. Έχω εστιάσει εκεί.

Είσαι υπέρ της μεγάλης οικογένειας, δεδομένου ότι προέρχεσαι από πολύτεκνη οικογένεια;

Είμαστε 3 αδελφές κι ένα αγόρι. Είμαι υπέρ της μεγάλης οικογένειας, να είμαστε καλά πρώτα, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά πρέπει να έχουμε και την οικονομική δυνατότητα, για να μεγαλώσουν τα παιδιά όμορφα. Νιώθω ευγνωμοσύνη για το ότι ξυπνάω κάθε μέρα και είμαι καλά. Είναι θείο δώρο το ότι ο θεός με ευλόγησε με το να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί. Όλα ανατρέπονται και θα τα δω όλα στην πράξη, γιατί και το ζευγάρι δοκιμάζεται, δεν είναι όλα σε ένα ροζ σύννεφο, όλα είναι ευθύνη, όπως είναι η ζωή.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα