Μην χασετε

Κατερίνα Τοπάζη: «Δεν ήθελα να ντρέπεται για εμένα το παιδί μου»

Η Κατερίνα Τοπάζη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και μίλησε στον Ιορδάνη Παπακυριακού για τις “χρυσές” εποχές του τραγουδιού και τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που είχε βιώσει αλλά και για το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον Χρήστο Δάντη.

Για την εποχή που ασχολούνταν με το τραγούδι: “Ήμουν ειρηνικό άτομο και προσπαθούσα να υπάρχει μια ισορροπία. Δεν είχα την ψωνάρα στο πού θα φαίνομαι αλλά στο να είμαι καταπληκτική σε αυτό που κάνω. Σε μία από τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού έχει φύγει τραπέζι μαζί με τις καρέκλες πάνω στην πίστα και ήρθαν οι άνθρωποι του μαγαζιού για να το μαζέψουν. Φοβήθηκα εκεί λίγο”.

 

Για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Δάντη: “Ήμουν πάντα ειλικρινής. Αυτό είναι κάτι που με διακρίνει έτσι κι αλλιώς και το γνωρίζουν όσοι με ξέρουνε. Ήμουν προετοιμασμένη να απαντήσω σωστά και ωραία για να μην ξεφύγει κάτι, γιατί κάνουμε παιδιά, μεγαλώνουν και βλέπουν τηλεόραση… Δεν ήθελα να ντρέπεται για εμένα το παιδί μου. Σε κάποιες φάσεις το διαζύγιο με στενοχώρησε σε κάποιες άλλες φάσεις ήμουν μια χαρά. Ακούστηκαν πολλά στα τηλεοπτικά παράθυρα και ο καθένας έβγαζε μόνος του συμπεράσματα, γεγονός που με στενοχωρούσε λίγο”.

Advertisements

 

Για τη σχέση με τον γιο της, Χριστόφορο: “Είμαι πάρα πολύ μαμά με τον Χριστόφορο και είμαι φιλική όχι φίλη. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Ο γονιός πρέπει να είναι πάνω απ’ όλα γονιός. Είμαι παραδοσιακή σε όλα μου. Δεν μπορούμε να ξεπερνάμε τα όρια. Μιλάμε για τα προσωπικά μας αλλά μέχρι ενός σημείου”.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα