Μην χασετε

Κατερίνα Στικούδη: «Πάντα ρωτάω τον σύζυγό μου πριν ανεβάσω μια σ∈ξι φωτογραφία στο Instagram»

«Θα δει το αισθητικό αποτέλεσμα, θα μου πει τη γνώμη του»

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αποκάλυψε πως πάντα ρωτάει τον σύζυγό της πριν ανεβάσει μια σ∈ξι φωτογραφία στο Instagram.

Επειδή έχεις πολύ ενεργά social media, παρατήρησα ότι έχεις και sexy φωτογραφίες. Ισχύει ότι πριν ποστάρεις κάποια, ρωτάς τον σύζυγό σου;

Εννοείται. Πρώτα ρωτάω τον Βαγγέλη και μετά την ανεβάζω. Θα δει το αισθητικό αποτέλεσμα, θα μου πει τη γνώμη του.

Advertisements

Δείτε επίσης: Χαράλαμπος Κοτσώνης: «Η παραγωγή δίνει πολύ τηλεοπτικό χρόνο στη Σπυριδούλα! Θα είναι η νικήτρια»

Επομένως είστε και «σύμμαχοι», εκτός από σύζυγοι;

Φυσικά! Είμαστε «ομάδα». Θα συμφωνήσουμε, θα διαφωνήσουμε, θα ανταλλάξουμε λόγια – μέσα σε λογικά πλαίσια. Θα τα κάνουμε όλα. Στο τέλος, όμως, θα ακολουθήσω αυτό που μου λέει ο Βαγγέλης! Κι όχι γιατί είναι ο άντρας μου, αλλά έχω μάθει πια, ότι έχει δίκιο σε ό,τι κι αν μου έχει πει. Κάθε φορά δικαιώνεται, οπότε εκ των πραγμάτων, ακόμη κι όταν δεν θέλω, στο τέλος κάνω αυτό που θα μου πει, γιατί είναι για το καλό μου.

Και στη δουλειά, αλλά και στο σπίτι μαζί. Το πολύ μαζί, λένε ότι «σκοτώνει» όμως. Πώς κρατάς την ισορροπία;

Advertisements

Εγώ, από παιδί, διατηρώ τις ισορροπίες στη ζωή μου. Ας πούμε, η μητέρα μου, εκτός από μαμά μου, ήταν και η δασκάλα μου στο σχολείο. Στο σπίτι ήταν η μαμά και στην τάξη η «κυρία». Έχω συνηθίσει να βλέπω δύο και τρεις ρόλους σε έναν άνθρωπο. Έτσι και με τον Βαγγέλη. Όταν είμαστε σπίτι και μιλάμε για τη δουλειά, είναι ο συνεργάτης μου και μιλάμε καθαρά επαγγελματικά. Όταν θα πιάσουμε ένα θέμα προσωπικό μας, θα είμαστε αντρόγυνο. Όσο για το πολύ μαζί, η αλήθεια είναι ότι ενώ περνάμε πολύ χρόνο, παράλληλα βρίσκουμε και χρόνο ο καθένας για τον εαυτό του.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Καλογήρου: Η απομάκρυνση από τα «φώτα», η απώλεια που τη συγκλόνισε και η νέα ζωή

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα