Μην χασετε

Κατερίνα Στανίση: «Tώρα αν έχεις μια φωνή μέτρια, κάνεις καριέρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Στανίση η οποία μίλησε για όλα. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση, τις συνεργασίες με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και για τον λόγο που έχει επιλέξει να είναι μόνη της.

“Από τη στιγμή που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είμαι καλά δε θέλω κάτι άλλο, δε μπορώ τις παραμορφώσεις…. Έχω να καπνίσω 35 χρόνια, δε το μπορώ καθόλου” είπε στην αρχή της συνέντευξής της η Κατερίνα Στανίση.

 

Οι μεγάλες συνεργασίες και το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη

Advertisements

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τις μεγάλες συνεργασίες μου μετρά μέχρι σήμερα αφού έχει καταφέρει να δουλέψει με τις σπουδαιότερες φωνές της χώρας μας.

“Δημήτρης Μητροπάνος άφησε μεγάλο έργο. Απλό καθημερινός άνθρωπος, όλοι οι παλιοί έτσι ήταν. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μια από τις καλύτερες συνεργασίες, δε θα την ξεχάσω ποτέ, δίπλα του κάποιος μπορεί να μάθει πολλά. Θα κάνει πιο πολλές πρόβες παρά μεροκάματα. Ο Μανώλης Μητσιάς, πολύ καλό παιδί, συνεργάσιμος πολύ….Δε λέω ότι τώρα τα παιδιά είναι κάπως αλλά ασχολούνται με το ποιος θα πει ένα τραγούδι παραπάνω ποιος θα κάτσει που…..Ο Ζαμπέτας έκανε πολιτική. Η Δούκισσα ήταν πολύ σοφή, η Διαμάντη ήταν έξω καρδιά πήγαινες στο μαγαζί και έλεγες θα πάω και θα γελάσω” ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στανίση και συνέχισε εξηγώντας πως προέκυψε το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

 

“Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Καζαντζίδη. Σπάνια φωνή. Ήμασταν στο στούντιο και γράφαμε και πήρε ο κουμπάρος του και λέει “να έρθουμε και εμείς;”. Με έπιασε πανικός. Ήρθαν άκουσαν το δικό μου τραγούδι και μου λέει μετά, “θες να ακούσεις και το δικό μου;” μέσα μου έκανα το σταυρό μου να μου πει να το πούμε μαζί. Έτσι κι έγινε. Έγινε χαλασμός με αυτό το ντουέτο” είπε.

Advertisements

Όσο για τους σημερινούς τραγουδιστές ανέφερε, “Τώρα πέφτουν στα μαλακά. Αν έχεις μια φωνή μέτρια μπορείς να κάνεις καριέρα, τότε ήταν απαραίτητο να έχεις φωνή. Έχουν αλλάξει και τα ακούσματα, έχουν αλλάξει όλα… Δε τα βγάζουμε όλα σκάρτα τώρα υπάρχουν και σπουδαίοι καλλιτέχνες αλλά εκείνο τότε ήταν το γνήσιο”.

Το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το τραγούδι

“Πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη δύναμη για να πεις ότι σταματάς γιατί η φωνή σου είναι το καμάρι σου. Για να το επιλέξει όμως κάποιος, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αν ένιωθα ότι θέλω να σταματήσω θα το έκανα αλλά δε νιώθω έτσι, είμαι ταύρος εν υαλοπωλείο περιμένω να βγω να τραγουδήσω” είπε σχολιάζοντας την απόφαση του Πασχάλη Τερζή και της Χαρούλας Αλεξίου να αποσυρθούν από τα καλλιτεχνικό στερέωμα.

 

Οι νέοι καλλιτέχνες

Advertisements

Στην πορεία της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να σχολιάσει τους νεότερους συναδέλφους της.

“Λέω την αλήθεια. Έχω συνεργαστεί με τον Ρουβά όταν ήταν μικρός, πριν ακόμα γίνει γνωστό το παιδί, ήταν 23 χρονών το παιδί. Με τον Μαζωνάκη έχω συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία. Είναι καλοί τραγουδιστές, και με τον Βέρτη θα συνεργαζόμουν και με τον Ρέμο… Αυτοί έχουν καθιερωθεί πλέον. Με ρωτάνε για τις συναδέλφους μου, είναι δυνατόν να πω κακό λόγο; Γιατί να πω κακό;” είπε η Κατερίνα Στανίση

Ο eρωτας στη ζωή της και ο λόγος που έχει αποφασίσει να είναι μόνη

Η γνωστή ερμηνεύτρια δε δίστασε να αναφερθεί και στις σχέσεις της αποκαλύπτοντας τον λόγο που έχει αποφασίσει να είναι μόνη της και εμφανίστηκε απόλυτη στο ενδεχόμενο να βρει τώρα έναν σύντροφο.

 

“Έχει συμβεί να με πολιορκεί πελάτης και να με κάνει να eρωτευτώ. Κακό αυτό γιατί μέσα από τη δουλειά δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Λόγω της δουλειάς μου μπορεί κάποιος να μην είναι μαζί μου. Δε μπορεί να με καταλάβει… Αυτό που δεν αντέχω είναι ο ανταγωνισμός στη σχέση. Για αυτό δε πέρασα καλά στα eρωτικά μου. Κόντρα μεγάλη και ζήλεια…Να μιλάω με το μπουζούκι μου και να λες ότι τον έχω γκόμενο; Την έχω ζήσει τη ζωή την έχω καταλάβει για αυτό και είμαι μόνη. Κανείς δε θέλει να είναι μόνος τους αλλά αν είναι να είμαι έτσι καλύτερα μόνη μου. Αλλά τώρα είναι και αργά. Τι να με κάνει εμένα;… Όχι, είμαι στο όχι. Φλερτ υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί” δήλωσε η ερμηνεύτρια.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα