Μην χασετε

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Eχασα τη φωνή μου oταν συνεργαζόμουν με τoν Γιώργο Κιμούλη»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και την Αντριάνα Παρασκευοπούλου για όσα βίωσε η ίδια κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε χάσει τη φωνή της εκείνη την περίοδο.

 

«Είμαι εδώ και στέκομαι στο πλευρό κάθε γυναίκας ή άνδρα που έχει να καταγγείλει μια περίπτωση που τον έκανε να αισθανθεί ότι ξεπέρασε τα όριά του και ο άλλος άνθρωπος κάνοντας κατάχρηση της εξουσίας του προσπάθησε να παραβιάσει τα δικαιώματα και τα όρια κάποιου άλλου ανθρώπου είναι κάτι που το στηλιτεύω ξεκάθαρα και πιστεύω ότι πρέπει να ταχθούμε όλοι υπέρ αυτής της προσπάθειας.

Στο βαθμό του να προβώ σε μια τέτοια καταγγελία όχι ευτυχώς ίσως γιατί ήμουν και τυχερή και ίσως έβαλα τα όριά μου. Ίσως το timing ήταν τέτοιο που περιχαράκωσα τη δική μου παρουσία σε αυτή την παράσταση. Τους πρώτους μήνες ήταν πολύ δύσκολα τα πράγμα, έχασα τη φωνή μου, ζορίστηκα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνεργασία. Από ένα σημείο και μετά που έχασα τη φωνή μου δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Κλείστηκα στο καμαρίνι μου. Ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρξε παραβίαση και είναι μια συνεργασία που σαφώς δε θα ξαναέκανα, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση καμία.

Advertisements

 

Επειδή ολοκληρώνω τους κύκλους των συνεργασιών μου και αυτή είναι μια βασική επιδίωξή μου να φέρομαι με επαγγελματισμό έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέχισα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να καταλάβω καταστάσεις που μπορεί να πήγαν παραπέρα και να ήταν ακόμη πιο δύσκολες και παρεμβατικές. Εγώ μπόρεσα ενδεχομένως και το διαχειρίστηκα. Μπορώ να καταλάβω επειδή ήμουν η τρίτη αντικαταστάτρια πως μπορεί να ήταν πριν τα πράγματα.

 

Advertisements

Αισθάνομαι πως αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, οπότε είναι μια παρότρυνση όλοι οι άνθρωποι να μπορούν να μιλήσουν. Ενδεχομένως να υπήρχε μέχρι τώρα ομερτά αλλά έπρεπε να σταματήσει», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα