Μην χασετε

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας δείχνει φωτογραφίες από τις πρώτες διακοπές με τον νεογέννητο γιο της

Μακριά από την Αθηνά περνά η Κατερίνα Παπουτσάκη τις καλοκαιρινές της διακοπές! Η αγαπημένη ηθοποιός ζει μέχρι στιγμής ένα υπέροχο καλοκαίρι, καθώς τους τελευταίους τρεις μήνες έχει αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι της, τον μικρό Κίμωνα χαρίζοντας στον Μάξιμο έναν αδερφό. Μπορεί οι οικογενειακές της υποχρεώσεις να αυξήθηκαν, ωστόσο πάντα με τη βοήθεια του συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, απολαμβάνει την κάθε στιγμή της νέας της ζωής! Λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα και ξεκινήσει πυρετώδεις πρόβες για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας στην θεατρική παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω όλα», η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει ξέγνοιαστες στιγμές!

Τις τελευταίες ημέρες, η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά βρίσκονται στο πανέμορφο Αγκίστρι! Η οικογένεια περνά όλη την ημέρα της στην παραλία και δεν σταματά τα παιχνίδια και τις βουτιές στην θάλασσα. Ο μικρός Μάξιμος δεν βγαίνει στιγμή από το νερό, ενώ η Κατερίνα δίνει όλη της την προσοχή στον νεογέννητο γιο της. Η γνωστή ηθοποιός τρεις μήνες μετά τη γέννηση του Κιμωνάκου συνεχίζει να τον θηλάζει όπου και όποτε μπορεί, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι υπέρ του δημόσιο θηλασμού και δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram! Η γλυκιά μανούλα λάμπει από ευτυχία κάθε φορά που θηλάζει το μωράκι της!

Δες στιγμιότυπα:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα