Μην χασετε

Κατερίνα Ντούσκα: “Έχω περάσει διάφορες ταλαιπωρίες στη ζωή μου με θεραπείες…”

Η Κατερίνα Ντούσκα λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2019, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό InStyle. 

Advertisements

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο τραγούδι της “Better Love”, τόνισε πως και η ίδια νιώθει “power girl”: “Κάθε γυναίκα οφείλει να πιστεύει ότι είναι power girl. Για εμένα δυναμικό κορίτσι είναι εκείνο που πιστεύει στον εαυτό του, που ακολουθεί αυτό που θέλει η ίδια, που ακούει τις προσωπικές της ανάγκες. Να μπορεί να είναι μόνη της, να είναι ανεξάρτητη και να ορίζει τη ζωή της εκείνη και όχι κάποιος άντρας, σχέση ή τα θέλω του περίγυρου.

Η γυναίκα έχει βασανιστεί πολύ μέσα στον χρόνο με το τι απαιτούν οι άλλοι από εκείνη. Νομίζω ότι διανύουμε πολύ ωραίες εποχές. Υπάρχει μια συναίσθηση γύρω από τέτοια θέματα και η γυναίκα πια αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να είναι όποια πραγματικά θέλει να είναι”.

Δείτε επίσης: Κώστας Χατζής: «Παντρεύτηκα μία Γερμανίδα και μία Γαλλίδα γιατί το όνειρό μου ήταν να γεμίσω την Ευρώπη με γύφτους»

Στη συνέχεια μίλησε για τα κιλά της και εξομολογήθηκε ότι έχει συχνές αυξομειώσεις στο βάρος της και αποκάλυψε πως ταλαιπωρήθηκε με ορμονικές θεραπείες: “Μέχρι τώρα είχα αυξομειώσεις στο βάρος μου. Παίρνω και χάνω εύκολα κιλά, γιατί κάνω έντονη κατακράτηση. Έχω περάσει διάφορες ταλαιπωρίες στη ζωή μου με θεραπείες ορμονικής φύσης, κατά τις οποίες με έχω δει με δέκα κιλά επιπλέον. Δεν είμαι όμως υστερική με το βάρος. Θεωρώ άθλιο πράγμα το body shaming.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να τα έχει καλά με το σώμα του, με το βάρος που εκείνος ορίζει ότι τον βολεύει. Δεν με ενδιαφέρει το νούμερο που λέει η ζυγαριά, ούτε το τι πιστεύουν οι άλλοι για το σώμα μου. Δεν νιώθω την υποχρέωση να είμαι αρεστή στους γύρω μου. Αυτό που θέλω είναι να νιώθω ελαφριά και δυνατή στην καθημερινότητά μου. Αγαπώ το φαγητό και είμαι λαίμαργη. Μου φαίνεται αστείο όταν κάποιος παίρνει δύο κιλά και το κάνει θέμα. Για μένα είναι σίγουρο ότι κάθε καλοκαίρι θα πάρω πέντε κιλά και θα επανέλθω”.

Δείτε επίσης: Έρρικα Μπρόγιερ: «Η κόρη μου δεν είχε καταλάβει ότι χωρίσαμε μέχρι που της το είπε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα