Μην χασετε

Κατερίνα Λέχου: «Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχει κάνει δημοσιογράφος είναι αν έχω κάνει πλαστική»

Την Κατερίνα Λέχου υποδέχτηκαν ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Advertisements

Η ηθοποιός μίλησε για τα πάντα. Για την υποκριτική, την καριέρα της, ενώ τη συζήτηση απασχόλησε φυσικά και το ελληνικό #Metoo.

 

Αρχικά, η ηθοποιός περιέγραψε το πώς πέρασε στην καραντίνα και τους λόγους που την έκαναν να απέχει από την τηλεόραση. Οι γρήγοροι ρυθμοί στα καθημερινά και η εξέλιξη της πλοκής ήταν δύο συντελεστές, στους οποίους δεν θέλησε και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ποτέ της.

Τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση δεν ήταν εύκολα και αυτό γιατί πολλοί εστίαζαν στην εξωτερική της εμφάνιση. Τότε, πήρε την απόφαση να κάνει πίσω, και παρότι υπήρχε κόστος, ήταν μία κίνηση που εξαργύρωσε στη συνέχεα.

«Επικεντρώνονταν στην εμφάνιση μόνο αποκλειστικά, είναι κάτι που το θες αλλά όχι μόνο. Δεν προερχόμουν από αυτό το κλίμα. Είχε κόστος που έκανα πίσω. Πήρα χρόνο να ανδρωθώ όταν ξαναγύρισα» είπε.

 

Για το θάρρος που βρήκε και βγήκε μπροστά να μιλήσει στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo δήλωσε:

Advertisements

«Με βοήθησε η δουλειά που έχω κάνει πολλά χρόνια πριν. Δεν είχα λόγο για άλλο λόγο το είπα, δεν το είπα για να ξεφορτωθώ κάτι, το είπα  για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό».

Την αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της την κέρδισε – και όχι στο απόλυτο – μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας. Βοηθητικά επέδρασε όπως είπε και το θέατρο στην ψυχολογία της.

«Πολλή δουλειά με τον εαυτό μου, να δεις τα κομμάτια σου και να δεις πού θα απευθυνθείς».

 

Όσον αφορά την πιο άβολη ερώτηση που έχει δεχτεί κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η πιο άβολη ερώτηση που μου έχουν κάνει είναι αν έχω κάνει πλαστική. Κάποια πράγματα είναι… Όπως δεν θα πω σε κάποιον “ξέρεις, είσαι χοντρός”, ή αν του έχουν πέσει τα μαλλιά να πω “έχουν πέσει τα μαλλιά σου”».

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα