Μην χασετε

Κατερίνα Λέχου: Η εξομολόγηση για το θαύμα που βίωσε πριν από κάποια χρόνια

Η Κατερίνα Λέχου έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα για το περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε πριν από κάποια χρόνια, όταν βρέθηκε σε ένα νοσοκομείο της Αμερικής κλινήρης.

 

Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στην προσωπική σου διαδρομή;

Βέβαια! Μου έχουν συμβεί πολλά μικρά ή πιο μεγάλα καθημερινά θαύματα. Υπάρχει όμως ένα συμβάν που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη μου γιατί ήταν ουσιαστικό θέμα επιβίωσης.

Advertisements

Δηλαδή;

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο της Αμερικής κλινήρης, ανήμπορη, χωρίς να έχω έναν δικό μου άνθρωπο δίπλα μου. Έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο σε 3 μέρες και εγώ δεν είχα τη δύναμη να περπατήσω ούτε μέχρι τον διάδρομο. Ενώ σκεφτόμουν αγωνιωδώς τι πρέπει να κάνω, με επισκέφτηκε ένας άνθρωπος που δεν περίμενα. Τον ρώτησα αν μπορούσε να με φιλοξενήσει σπίτι του για ένα διάστημα και μου απάντησε θετικά ενώ τη δεδομένη στιγμή δεν είχε στέγη εκεί.

 

Μέσα σε λίγες ώρες βρήκε σπίτι και με φιλοξένησε για τους επόμενους 2 μήνες, που ήταν αναγκαίοι για να μπορέσω να αναρρώσω και να ταξιδέψω. Αυτό είναι ίσως το πιο μεγάλο θαύμα που μου έχει συμβεί στη ζωή, πέρα από πολλά μικρά καθημερινά που βιώνω. Η  προϋπόθεση όμως για το θαύμα είναι να θέλεις να το δεις ως τέτοιο.

Advertisements

Οπότε, ούσα βαθιά θρησκευόμενο άτομο, δεν έχεις το φόβο του θανάτου;

Όταν συμφιλιωνόμαστε με τη ζωή, αυτόματα συμφιλιωνόμαστε και με τον θάνατο, είναι αλληλένδετα για εμένα. Όχι, ότι δεν φοβάμαι, απλώς δεν ανησυχώ. Θα ανησυχώ για το σίγουρο;

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα