Μην χασετε

Κατερίνα Λέχου: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία που την έστειλε στο χειρουργείο!

Η Κατερίνα Λέχου θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ – υπερπαραγωγή  του καλοκαιριού, “Το δικό μας σινεμά”. Με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη. 

Advertisements

Αναφερόμενη στο μιούζικαλ, αποκάλυψε: “Η παράσταση αναφέρεται στην επαγγελματική διαδρομή του Φίνου. Μετά το “Νησί” όπου ήδη είχα κάνει πολλά χρόνια σε συνέχεια τηλεόραση, είχα πολλή ανάγκη να κάνω θέατρο και συνέπεσα με τις περιστάσεις. Έκανα φέτος ένα guest στο “Πέτα τη Φριτέζα”, όταν κάνω θέατρο δεν κάνω και τηλεόραση μαζί, δεν μπορώ να αποδώσω. Ήταν σχεδόν όλα τα παιδιά του συνεργείου από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, τους είδα και ήταν μεγάλη χαρά για εμένα”!

Όσο για το αν υπήρξε συνεργασία που να μην πέρασε καλά, εξομολογήθηκε: “Το ότι έχω αφαιρέσει την χολή μου από μια συνεργασία που δεν πέρασα καλά ευθύνομαι και εγώ. Δεν έχω όρια μέχρι που θα στενοχωρηθώ για κάτι, το μεγενθύνω μέσα μου, είναι ένα από τα προβλήματα που έχω”.

Δείτε επίσης: Sin Boy: «Δεν με ήθελαν οι γκόμενες επειδή είμαι Αλβανός! Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό»

Η Κατερίνα Λέχου ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο για το πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της στις επαναλήψεις και απάντησε: “Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις νιώθω νοσταλγία, μερικά πράγματα δεν τα θυμάμαι καθόλου, τα κοιτάω λες και δεν ήμουν εκεί”.

Τέλος, αναφέρθηκε στον χρόνο που περνάει και αποκάλυψε τα μυστικά της: “Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τον χρόνο που περνάει, προσέχω τι τρώω και γυμνάζομαι. Για λόγους υγείας, επειδή έχω κάποια προβλήματα με τη σπουνδυλική μου στήλη, πρέπει να είμαι ελαφριά και δυνατή”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης: Sin Boy: «Δεν με ήθελαν οι γκόμενες επειδή είμαι Αλβανός! Έχω βιώσει πάρα πολύ ρατσισμό»

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα