Μην χασετε

Κατερίνα Λένη: «Aν γυρνoύσα τον χρόνo πίσω, θα έλεγα και χειρότερα – Εκεί που φτύνω, δεν ξαναγλύφω»

Στην παρέα του «The 2Night Show» ήρθε το βράδυ της Τετάρτης, η εκρηκτική Κατερίνα Λένη. Η πρώην παίκτρια του «Master Chef 4» που έγινε viral με τις κόντρες, τις δηλώσεις και τις επικές ατάκες της, συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

“Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έλεγα και χειρότερα πράγματα στο MasterChef. Είμαι ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος και όσοι με γνωρίζουν θα πουν ότι είμαι και πολύ ευγενικός… Με τους ευγενικούς… Με αυτούς που δεν είναι ευγενικοί και είναι δήθεν κουτοπόνηροι, ανήθικοι, δεν μπορώ αγριεύω, μου γυρίζουν τα μάτια. Δεν θα έπαιρνα κανέναν τηλέφωνο να λύσουμε τις διαφορές μας. Εκεί που φτύνω, δεν ξαναγλύφω. Τα έχω ζυγίσει τα πράγματα. Αν κάποιος δεν μου κάνει, έχει τελειώσει για μένα. Στο παιχνίδι βγήκαν οι αληθινοί χαρακτήρες.

Δεν έχω μένος. Σε όλα τα παιδιά, ειλικρινά, εύχομαι να έχουν μια λαμπρή πορεία. Δεν μπορώ, όμως, να υποκριθώ ότι θα κάτσω και σε ένα τραπέζι και θα φάω μαζί τους. Δεν μπορώ! Η υπομονή δεν είναι το ατού μου. Δεν ήταν ποτέ ένα από τα προτερήματά μου. Είμαι απόλυτη, αλλά θέλω να το διορθώσω. Μου είναι δύσκολο” ανέφερε για το MasterChef, η Κατερίνα Λένη.

Δες το βίντεο:

Advertisements

Όσον αφορά τον εκρηκτικό της χαρακτήρα μέσα στο reality μαγειρικής, η πρώην παίκτρια του MasterChef απάντησε: “Θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι καταλαβαίνουν μόνο όταν τους μιλάς στη δική τους γλώσσα. Όταν μιλάς με ευγένεια, το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Οπότε όταν υψώνει ο τόνος της φωνής σου, σε σέβονται καλύτερα”.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα