Μην χασετε

Κατερίνα Λάσπα: H απόσυρση απ’ την τηλεόραση, η κρίση στο γάμo, οι κoύκλες κόρες, οι επεμβάσεις και η κατάθλιψη

Η Κατερίνα Λάσπα έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και είναι παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Η ίδια έχει πει για την απόσυρσή της από την μικρή οθόνη: “Σίγουρα δεν θα επέστρεφα εύκολα σε μια καθημερινή εκπομπή, αφού οι υποχρεώσεις μου ως μητέρα προέχουν.

Advertisements

Της: Έπη Τρίμη

Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να στερήσω πολύτιμο χρόνο από τις κόρες μου, που είναι τα πάντα για μένα”.

 

Προσωπική ζωή

Η  Κατερίνα Λάσπα είναι παντρεμένη από το Σεπτέμβριο του 2009 με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο. Είναι μία γοητευτική γυναίκα, δραστήρια και πετυχημένη! Είναι όμως και μανούλα δυο υπέροχων κοριτσιών που λατρεύει! Η 45χρονη παρουσιάστρια, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αφού βοηθάει τα καλά της γονίδια με πολλή γυμναστική και, φυσικά, σωστή διατροφή. Στο Ιnstagram της Κατερίνας μπορείς να δεις την εντατική και πολλές φορές σκληρή γυμναστική με βαράκια που κάνει και αυτό αποτυπώνεται στο καλογυμνασμένο μυώδες κορμί της!

 

Της αρέσουν όμως και τα extreme sports που κάνει αρκετά συχνά. Για την επιτυχία του γάμου της η πρώην παρουσιάστρια έχει πει: “Νομίζω ότι στη δική μας περίπτωση είναι ευεργετικό για τη σχέση μας το ότι έχουμε διαφορετικά προγράμματα. Ενδεχομένως να είναι και το μυστικό της μακροβιότητας της σχέσης και του γάμου μας. Κάθε φορά που συναντιόμαστε με το αγόρι μου είναι σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Μεσολαβούν μικρά ή μεγάλα διαστήματα που λείπει από το σπίτι μας, αλλά έτσι γνωριστήκαμε, έτσι είναι η ζωή μας, και πλέον έχουμε βρει τους κώδικες επικοινωνίας μας”. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2006 ενώ πολλές φορές έχουν περάσει κρίσεις.

Advertisements

Οι εγκυμοσύνες

Τα παιδιά της έχουν επτά χρόνια διαφοράς και η ίδια έχει πει σχετικά: “Δεν σχεδιάσαμε τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όταν πρωτοβγήκα από το μαιευτήριο με τη Σάρρα στην αγκαλιά μου, ο Νεκτάριος, επειδή του αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά, αν είχε τη δυνατότητα θα με ξαναέβαζε μέσα εκείνη την ώρα για να γεννήσω κι άλλα!

Πέρασε ο χρόνος χωρίς να το καταλάβουμε, ούτε προσπαθώντας ούτε μην προσπαθώντας. Με τον Νεκτάριο έχουμε αντισυμβατικό πρόγραμμα ως ζευγάρι, σε σχέση με αυτά που θεωρούνται φυσιολογικά για τους άλλους. Δεν ακολουθήσαμε κάποιο πρόγραμμα, η δεύτερη εγκυμοσύνη μου απλώς προέκυψε και καλώς ήρθε στη ζωή μας. Το μωρό αυτό από την κοιλιά μου ακόμα ήρθε για να επαναπροσδιορίσει και να εξισορροπήσει με μαγικό τρόπο τη σχέση μας σε όλη την οικογένειά μας”.

 

Η κατάθλιψη

Για πάνω από 8-9 μήνες είχα άρνηση να βγω από το σπίτι και δεν ήθελα να το αποδεχθώ, θεωρούσα ότι είμαι πολύ μάγκας για όλα αυτά. Αυτό συμβαίνει ειδικά στους έντονους και δραστήριους ανθρώπους. Απευθύνθηκα για βοήθεια σε ψυχολόγο, αλλά δεν μου ταίριαξε. Το ξεπέρασα μόνη μου. Έχω πολλά υπόλοιπα όμως, άλυτα πράγματα που επανέρχονται ως σκέψεις ως προβληματισμοί… Θέλω να αφιερώσω χρόνο σε έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Έχω και επιπλέον ευθύνη γιατί έχω και ένα παιδί, έχουμε πορεία χρόνων μπροστά μας. Εγώ πρέπει να καθορίσω τις γραμμές. Αν δεν είναι καλά η μάνα, δεν θα είναι κανένας καλά στο σπίτι, είχε αναφέρει η Κατερίνα Λάσπα το 2015.

 

Η πλαστική στο στήθος και το μπότοξ

Έκανα μείωση στήθους για λειτουργικούς λόγους. Επειδή είμαι υπερκινητική και αθλητικός τύπος μου ήταν πια ενοχλητικό. Δεν πήγα να τα κάνω διπλά, αλλά να γλιτώσω από τα πέντε συρτάρια σουτιέν που είχα. Μου έλειπε να βάλω ένα T-shirt ή ένα φόρεμα χωρίς σουτιέν.Τα  τελευταία χρόνια κάνω μπότοξ στο μέτωπο για τις ρυτίδες που μου έχουν μείνει από τα 12 χρόνια που έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Στο ύπτιο κοιτούσα τον τοίχο στο τερματισμό.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα