Μην χασετε

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει την μεγαλύτερη τάση στα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι

Και αυτό το καλοκαίρι από την εμφάνιση ή την τσάντα μας δεν θα λείπει σε καμία περίπτωση το μαγιό! Όλες, άλλωστε, έχουμε μία μεγάλη συλλογή με ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Από μπικίνι και ολόσωμα μέχρι πολύχρωμα με prints και μονόχρωμα με cut-outs, τα μαγιό είναι τα απαραίτητα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Για αυτό και κάθε χρόνο ψάχνουμε εκείνο, που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις μας στην παραλία.

Advertisements

 

Οι τάσεις στα μαγιό για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν φέρουν μεγάλη ποικιλία με διαχρονικά trends και μοντέρνα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Ωστόσο, πάντα θέλουμε και λίγη παραπάνω έμπνευση για να αποφασίσουμε στην τελική αγορά του ιδανικού μαγιό και η Κατερίνα Καινούργιου μας την προσέφερε. Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής ”Ευτυχείτε” έκανε την πιο κομψή εμφάνιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό.

 

Ο λόγος για το υπέροχο φλοράλ μπικίνι. Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο μαγιό, με τιράντες που δένουν στο λαιμό και δημιουργούν ένα υπέροχο σχέδιο. Το print του φέρει τις άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις του μπλε, κίτρινου και πράσινου, ενώ τα λουλούδια πάνω του έχουν ένα διακριτικό μέγεθος, που κάνει το μαγιό ιδανικό για τις επόμενες εμφανίσεις σου στην παραλία!

 

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα