Μην χασετε

Κατερίνα Καινούργιου: «Αστρολογικά μου βγαίνει να κάνω οικογένεια σε 3 χρόνια»

Τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες στα φετινά Mad Awards, όπου βρέθηκε για να δώσει βραβείο μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, σχολίασε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του OPEN μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου και παιδιών και αποκάλυψε τι λένε τα άστρα για αυτό.

Advertisements

 

«Εγώ είμαι της άποψης, για ‘μένα, αν με ρωτάτε ό,τι φέρει ο Θεός. Μακάρι γιατί είμαι 35 θα γίνω 36 και…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν την ρώτησαν αν σκέφτεται να παντρευτεί και να κάνει παιδί.

 

Τότε ο Νίκος Κοκλώνης την ρώτησε: «Αν έρθει ποιος θα το βαφτίσει;», με την παρουσιάστρια να απαντά: «Κάτσε να έρθει πρώτα και βλέπουμε».

«Καλά δεν τα είπα ότι μεγαλώνω;», ρώτησε τους συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου, μόλις ολοκληρώθηκε το video με τον Γιάννη Πουλόπουλο να της ζητά να τους ενημερώσει για το αν σκέφτεται να παντρευτεί.

 

Τον λόγο πήρε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αναφέροντας: «Σοφά μιλά, πρέπει μέσα στο 2021 να κάνουμε ένα παιδάκι». Με την Κατερίνα να απαντά αυτήν τη φορά: «Δεν πιεζόμαστε. Μπορεί να έρθει τώρα, μπορεί σε τρία χρόνια. Αστρολογικά να ξέρεις πάντως μου βγαίνει σε μια τριετία».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα