Μην χασετε

Κατερίνα Δαλάκα: Αποκαλύπτει για την αμοιβή της για το Survivor και τους λόγους που είπε το «ναι»!

Η Κατερίνα Δαλάκα άφησε για λίγο πίσω την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες και αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο για να μπει ξανά στο Survivor.

 

«Δεν σημαίνει ότι σταματώ την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρατάω τον στίβο. Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις στη συνέχεια. Είναι μια μεγάλη επιλογή που έκανα εγώ και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα η οποία θα αγωνιστεί ξανά στους στίβους μάχης του παιχνιδιού επιβίωσης.

 

Advertisements

Σε σχέση με τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» και κατά πόσο το οικονομικό κίνητρο ήταν ισχυρό, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται… Νομίζω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση… Θα δείξει στην πορεία. Πρώτη φορά ακούω για deals για να τρώμε παραπάνω. Δεν έχω μιλήσει με τον Νικόλα Αγόρου για το αν θα έρθει, απλά με πήρε να μου πει καλή επιτυχία.»

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα