Μην χασετε

Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο χαρακτήρας του άντρα που μου αρέσει

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι μια γυναίκα δυναμική, εκρηκτική και καταπιάνεται πάντα με πολλά και δύσκολα.

Η πολυτάλαντη ξανθιά μίλησε για τους παρουσιαστές που της αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση, για το ποιος θα ξεχωρίσει φέτος αλλά και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Φέτος βλέπουμε την τηλεόραση να θυμίζει εποχές προ κρίσης. Έχουμε επιστρέψει σε μια τηλεοπτική κανονικότητα;

«Η κανονικότητα έτσι όπως τη θεωρούμε εμείς, που ζήσαμε την τηλεόραση από τη δεκαετία του ’90, δεν θα επανέλθει ποτέ. Η τηλεόραση δείχνει σημάδια ανάκαμψης, αν μη τι άλλο αισθητικά, και εγώ προφανώς χαίρομαι, γιατί ανήκω σε μία γενιά που αγάπησε το πλούσιο είδος τηλεόρασης. Υπάρχει μια διάθεση ανάτασης σε όλα, που ελπίζω να συνεχίσει να αποτυπώνεται και εκεί».

Advertisements

Ποιοι παρουσιαστές σου αρέσουν στην ελληνική τηλεόραση;

«Δεν θα σου πω τα κλασικά, την Ελένη ας πούμε γιατί είναι αυταπόδεικτο. Μου αρέσει η Ελεονώρα Μελέτη. Τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει. Βρίσκω εξαιρετική τη Βίκυ Καγιά, έχει χτίσει όλο αυτό το κοστούμι πάνω της. Αγαπώ πολύ και δεν θα σταματήσω να απολαμβάνω την Μαρία Μπετατώρου. Μου αρέσουν πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια και η Δέσποινα Βανδή. Αν αναφερθώ στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, θα μου πουν ότι μιλάω για φίλους».

Πέρυσι ήταν η σεζόν του Νίκου Μουτσινά. Ποιος πιστεύεις ότι θα ξεχωρίσει φέτος;

«Πέρυσι ο Νίκος έκανε τέτοια ανατροπή, που ξαφνικά όλη η Ελλάδα μιλούσε για εκείνον, θεωρώ ότι κάτι αντίστοιχο φέτος δεν θα έχουμε και αυτό με κάνει και αισθάνομαι καλύτερα, διότι το να υπάρχει ένας άνθρωπος εξαιρετικός σε μια μέτρια κατάσταση δεν μου λέει κάτι. Προτιμώ να υπάρχουν πολλοί καλοί».

Advertisements

Ποιον παρουσιαστή θα συμβούλευες να αλλάξει ρότα;

«Αισθάνομαι σαν να είναι όλοι στη φυσική τους θέση, δεν έχουν κάποιον κόντρα ρόλο. Θα ακουστεί πολύ κοινότοπο, αλλά οι χαρακτήρες δεν κρύβονται στον αέρα! Όσοι έχουν προσπαθήσει να το κάνουν τελικά τους ξερνάει το σύστημα».

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γιώργο Λιάγκα;

«Θα ήταν αφελής κάποιος αν έλεγε πως αυτή η συνεργασία θα ήταν βαρετή. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος εκρηκτικός και ανυπό¬μονος. Αυτά είναι στοιχεία που πολλές φορές ενοχλούν κάποιους, εμένα όμως με ελκύουν, γιατί εί-μαι κι εγώ έτσι. Είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που τον κάνουν έντονο, αλλά εγώ τα βρίσκω τα πιο γοητευτικά του.

Ο Γιώργος είναι ο χαρακτήρας του άντρα που μου αρέσει! Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τόσο πολλά για το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες: Μιλά, παρακολουθεί, διαβάζει, αλλά προσέχει και πώς πρέπει να γίνει κάτι σκηνοθετικά. Το θεωρώ πολύ διδακτικό αυτό», είπε στο Τηλέραμα.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα