Μην χασετε

Κατερίνα Γκαγκάκη: Μου φαίνεται αδιανόητο να συμβεί ένα τέτοιο κακό από έναν αόρατο εχθρό

«Είμαι αρκετά θυμωμένη. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου φαίνεται αδιανόητο αυτό το οποίο είδα τις τελευταίες μέρες. Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είδα πάρα πολύ κόσμο», είπε χαρακτηριστικά

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, δηλώνοντας εξοργισμένη με την αυξημένη κίνηση των ανθρώπων στους δρόμους.

«Είμαι αρκετά θυμωμένη. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου φαίνεται αδιανόητο αυτό το οποίο είδα τις τελευταίες μέρες. Μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι. Είδα πάρα πολύ κόσμο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Βλέπω από το μπαλκόνι μου ακόμα και σήμερα πάρα πολλή κίνηση. Ελπίζω όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πηγαίνουν στη δουλειά τους».

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση της με τον 83χρονο πατέρα της, τονίζοντας ότι του πηγαίνει πράγματα από απόσταση ασφαλείας.
«Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ επιβαρυμένος», εξομολογήθηκε για τον μπαμπά της και συνέχισε: «Μου φαίνεται αδιανόητο να συμβεί ένα τέτοιο κακό από έναν αόρατο εχθρό».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα