Μην χασετε

Κατερίνα Γκαγκάκη για τη σχέση του πρώην συντρόφου της με την Όλγα Τρέμη: «Γιατί εγώ τον ήθελα πίσω»

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπή του  είχε πει «Ξέρω ότι κάποια στιγμή η Κατερίνα η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα», για την Κατερίνα Γκαγκάκη, κάτι που της είχε προκαλέσει αμηχανία.

 

Η ίδια η  Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 16 χρόνια. Όχι, δεν διεκδικήσαμε με την Όλγα Τρέμη τον ίδιο άντρα. Είχα εγώ ένα δεσμό, τελείωσε ο δεσμός και αμέσως μετά ο δεσμός μου προχώρησε και η σχέση του ένα διάστημα ήταν η Όλγα Τρέμη.

Advertisements

Ήταν τότε, νομίζω, που είχε ξεκινήσει να κάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega και καθόμουν κι έλεγα “ εγώ αυτό τώρα πώς να το… χτυπήσω;”. Γιατί εγώ τον ήθελα πίσω. Είχαμε ήδη χωρίσει, με είχε αφήσει. Τι να κάνουμε παιδιά, το λέω…

Εντάξει, πέρασε ο καιρός, ο άνθρωπος έχει κάνει τη ζωή του κι εγώ τη ζωή μου. Μιλάμε για 16-17 χρόνια πριν. Γι’ αυτό και το λέμε με τέτοια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ.

Οφείλω να ομολογήσω πως μετά που χρειάστηκε να κάνουμε ένα τηλεμαραθώνιο, η γυναίκα ήταν άψογη, δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα