Μην χασετε

Καταπληκτικές DIY συνθέσεις λουλουδιών για μια απίθανη αυλή ή κήπο

Οι ρυθμίσεις λουλουδιών είναι θεαματικές, μετατρέψτε την τετριμμένη αυλή ή κήπο σας σε μια υπέροχη όαση και βάλτε τους εξωτερικούς σας χώρους στο προσκήνιο. Εμπνευστείτε από τις ιδέες που έχουμε ετοιμάσει στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών και θα έχετε έναν πολύχρωμο και όμορφο κήπο.

Advertisements

Για να είναι ο κήπος σας αρμονικός, είναι καλύτερο να επιλέξετε λουλούδια με στρατηγική. Πώς; Επιλέξτε λουλούδια που αναπτύσσονται αρμονικά στη σκιά για να τα φυτέψετε σε σκιώδες περιοχές και λουλούδια που αγαπούν τον ήλιο για να τα φυτέψετε σε μέρη που ζεσταίνονται από τις ακτίνες του ήλιου.

Λουλούδια που αναπτύσσονται αρμονικά στη σκιά σε κάθε κήπο
Ανάμεσα στα λουλούδια που μεγαλώνουν όμορφα και υγιή, ακόμη και στη σκιά του κήπου σας, περιλαμβάνονται:  υάκινθος, ορτανσία και κρίνος.

Λουλούδια που αναπτύσσονται αρμονικά στην ηλιοφάνεια
Τα λουλούδια που μεγαλώνουν στον ήλιο και αγαπούν τη ζεστασιά είναι: μαργαρίτες, κάκτοι, λεβάντα, πετούνια, ηλίανθος.

Ηλίανθος είναι ένα όμορφο λουλούδι που μεγαλώνει σε ύψος έως και τρία μέτρα. Προσφέρει εμφάνιση, είναι δημοφιλής και αξίζει να το φύτεψετε στον κήπο του σπιτιού σας.

Η λεβάντα έχει επίσης πολλές καλές ιδιότητες υγείας για το σώμα και είναι επίσης λουλούδι που αγαπάει τον ήλιο. Η λεβάντα είναι γνωστή για το έντονο άρωμά της και μπορεί να καλλιεργηθεί σε μικρές ή πολύ μεγάλες επιφάνειες.

Αυτά τα λουλούδια είναι εξαιρετικά τόσο για την αυλή όσο και τον κήπο του σπιτιού σας και μεγαλώνουν όμορφα και υγιή ακόμη και στις ακτίνες του ήλιου και τοποθετημένα σε μια πολύ θερμή περιοχή.

Στις παρακάτω εικόνες έχουμε για σας εικόνες με ιδέες για να κάνετε τον δικό σας λουλουδένιο παράδεισο.

Advertisements

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα