Μην χασετε

Κατακεραυνώνει ο Κρητικός τον Χάρο: “Είναι ψέματα όλα, ούτε μια αλήθεια δεν έχει πει”

Ο Στέλιος Κρητικός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και όπως ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε σε όλα όσα βίωσε το διάστημα που βρισκόταν στο Survivor. 

Advertisements

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, με τον οποίο ήρθε σε ρήξη αρκετές φορές. Αρχικά μίλησε για τον καβγά που είχαν στο Συμβούλιο του Νησιού, πριν από την αποχώρηση του: «Στο συμβούλιο είδαμε μόνο εμένα να μιλάω και τον Σώζοντα. Πρέπει να σου πω ότι μίλησε και ο Μιχάλης και ο Νάσος και ο Τσίλης και η Κατερίνα… και επιβεβαίωσαν αυτά που είπα! Επίσης μίλησε ο Χάρης και είπε για το περιστατικό που είπα ότι “πες μου έναν λόγο που σε διαβάλλω;” και σηκώνεται και μου γυρνάει την πλάτη και φεύγει. Ο Χάρης ήταν μπροστά. Είπε ο Σώζων στο συμβούλιο ότι άκουσε τον Ηλία που φώναζε κάτι για το ψάρεμα, κάτι ήθελε, ότι άκουσε φασαρία και έφυγε. Και επιβεβαίωσε ο Χάρης ότι δεν ήταν εκείνη η στιγμή που σου είπε ο Στέλιος, απλά ήταν άλλη στιγμή που σηκώθηκε κι έφυγε για τον Ηλία. Ο κόσμος δεν άκουσε ότι όλα αυτά που έλεγα επιβεβαιώθηκαν από τους ανθρώπους γύρω μου και από την αντίπαλη ομάδα. Και ο Ηλίας επίσης μίλησε και είπε ότι σε καμία στιγμή δεν πνιγόταν και δεν φώναζε. Επίσης μίλησε και η Ντάρια και είπε ότι “ναι, ήρθες και είπες ότι με διαβάλλει ο Μουρούτσος και ο Στέλιος”…».

Τέλος δεν δίστασε να τονίσει πως όλα όσα είπε ο Σώζων είναι ψέματα: “Είναι ψέματα όλα αυτά που λέει, ούτε μια αλήθεια δεν έχει πει. Είμαστε όλοι μαζί στη φωτιά και έρχεται ο Σώζων και λέει στην Εύη “σήκω από τη σκιά, θέλω να κάτω εγώ”. Το ξέρεις αυτό; Και σηκώθηκε η Εύη και έκατσε ο Σώζων”.

Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν:

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα