Μην χασετε

Καταδικασμένος γάμος: 6 σημάδια που το μαρτυρούν από την πρώτη μέρα

Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, με την τεράστια εμπειρία τους να “διαβάζουν” πρόσωπα και καταστάσεις, οι φωτογράφοι γάμου αναγνωρίζουν τα σημάδια που χαρακτηρίζουν μία ένωση χωρίς καμία τύχη! Ρίξε μια ματιά και “ζύγισε” αναλόγως τα στοιχεία που οδηγούν στο διαζύγιο με μαθηματική ακρίβεια, σύμφωνα με τους επαγγελματίες που έχουν δει πολλά.

#1 Ένας από τους δυο συντρόφους δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τις φωτογραφίες

Εντάξει, είναι γεγονός ότι οι πόζες και τα “στημένα” δεν αφορούν όλους το ίδιο, αλλά όπως και να το κάνουμε, εδώ μιλάμε για τη μέρα του γάμου σου. Οι ειδικοί υπογράφουν με “αίμα” ότι αν ένας από τους δυο συζύγους δεν πολυνοιάζεται για φωτογραφίες, μόνο τυχαίο δεν είναι. Το θέμα είναι πότε θα το πάρει είδηση ο άλλος!

#2 Περισσότεροι από το 20% των καλεσμένων δεν ήρθε στον γάμο

“Έλα τώρα που αυτό είναι στοιχείο”, θα μου πείτε. Έλα όμως που είναι. Και σκεφτείτε το. Ποιος θέλει να παραβρεθεί σε έναν γάμο παρωδία; Αν ξέρεις ότι κάτι δεν “πάει” γιατί να παίξεις ρόλο σε αυτό το “εργάκι”. “Ευχαριστώ αλλά δεν θα μπορέσω”, είναι η απάντηση και περιμένουν να μάθουν τα νέα για τον χωρισμό.

#3 Χημεία; Ποια χημεία;

Ακραίο, αλλά υπαρκτό ως σενάριο. Επαγγελματίες φωτογράφοι έχουν παρατηρήσει ότι αν ένας από το ζευγάρι δεν “εκπέμπει” έρwτα -ή έστω ενδιαφέρον- τα “λαμπάκια” χτυπούν κόκκινο. “Απλά μετρούν μέρες”, υποστηρίζουν συγκεκριμένα. Και έχουν δίκιο!

Advertisements

#4 Τσακωμός στη δεξίωση

Είναι σίγουρα κακό σημάδι αν δεις νιόπαντρους να τσακώνονται αμέσως μετά τον γάμο τους. Ε… Καλό σημάδι δεν το λες! Είτε ο καβγάς είναι για την τούρτα, είτε για τη μουσική είτε για τον κολλητό που έφυγε νωρίς… ο καβγάς δεν είναι για καλό την πρώτη μέρα του γάμου…

#5 Διαφορά στα πορτοφόλια

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες φωτογράφους γάμων, αν ο γαμπρός και η νύφη προέρχονται από τελείως διαφορετικά backgrounds, όσον αφορά στο οικονονομικό, τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο. Και μπορεί να αργήσει, αλλά σίγουρα θα προκύψει sooner or later. Με βάση το πορτοφίλι του ο καθένας επιλέγει τι θέλει. Αν οι διαφορές είναι τεράστιες, το παιχνίδι είναι χαμένο από την πολύ αρχή!

#6 Περνούν τελείως χωριστά το βράδυ της δεξίωσης

Η τελετή τελείωσε και -αναγκαστικά, ή έστω, μοιραία- οι δυο τους ήταν συνεχώς μαζί. Στο πάρτι που ακολουθεί όμως, τα πράγματα ερμηνεύονται τελείως διαφορετικά. Αν οι νιόπαντροι γλεντάνε αλλά ο καθένας χωριστά, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά… Ειδικά αν ο ένας γλεντά και ο άλλος… κρύβεται! Με μαθηματική ακρίβεια η σχέση αυτή θα οδηγηθεί στον γκρεμό. Έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί. Ε.. κάτι ξέρουν!

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα