Μην χασετε

Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση ο Γιώργος Λαμπάτος που κατηγόρησε τον Σεφερλή για τα χαστούκια

Καταδικάστηκε ερήμην για συκοφαντική δυσφήμιση ο Γιώργος Λαμπάτος μετά την μήνυση του Μάρκου Σεφερλή τον οποίο κατηγόρησε ότι τα χαστούκια που του έριχνε στις θεατρικές παραστάσεις τους έργου «Ηλίας του 16ου», ήταν αληθινά.

Advertisements

 

Ο ηθοποιός αναφέρει ότι η απόφαση βγήκε ερήμην του αφού δεν έλαβε ποτέ κλήση για να παραστεί στη δίκη του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Ο Γιώργος Λαμπάτος δηλώνει ότι η είδηση για το ποσό των 7.088 ευρώ που καλείται να πληρώσει έπεσε σαν κεραυνός στο κεφάλι του, αφού ο ίδιος δεν περίμενε ότι ένα δημόσιο παράπονό του θα είχε τέτοια εξέλιξη ούτε και πίστευε ότι θα ενοχλούσε τόσο πολύ τον πρώην συνεργάτη του, Μάρκο Σεφερλή.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο protothema.gr δηλώνει ότι η απόφαση είναι άδικη και ότι ο ίδιος με το εισόδημα των 3.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως, μετά βίας μπορεί να ζήσει.

 

«Καταδικάστηκα ερήμην σ ένα δικαστήριο για το οποίο εγώ δεν έλαβα ποτέ καμία κλήτευση γιατί η κλήση είχε πάει σε μια παλιά διεύθυνση κατοικίας μου. Εγώ έμαθα πως είχα καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής όπου έδινα εκείνη την ώρα συνέντευξη. Για την συνέντευξη αυτή μάλιστα έλαβα και δεύτερη μήνυση, η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Την κλήση αυτή την έλαβα στην καινούργια μου διεύθυνση και θα παραβρεθώ κανονικά, ώστε να πω κι εγώ την δική μου αλήθεια, μιας και την πρώτη φορά δεν ήμουν εκεί να την εκφράσω» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Εγώ ποτέ δεν έκανα κάποια μήνυση κατά του Μάρκου Σεφερλή, ούτε ζήτησα ποτέ την τιμωρία του. Εξέφρασα ένα παράπονο που είχα κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας στην παράσταση που παίζαμε στο θέατρο Μινώα. Γι αυτό και δεν μπορώ να κατανοήσω την τροπή που πήραν τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που αυτή την στιγμή προσπαθώ να επιβιώσω με την βοήθεια των επιδομάτων του κράτους με αποτέλεσμα να τα βγάζω δύσκολα πέρα».

 

«Το εισόδημα μου δεν ξεπερνά τα 3.000 ευρώ το χρόνο»

Όπως δηλώνει ο Γιώργος Λαμπάτος θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Μάρκο Σεφερλή για να λύσει την παρεξήγησ: «Το εισόδημα μου δεν ξεπερνά τα 3.000 ευρώ το χρόνο γι’ αυτό και το κατασχετήριο που έλαβα χωρίς να έχω την πραγματική ιδέα έσκασε σαν “κεραυνός” στο κεφάλι μου. Δυστυχώς έχω έρθει σε μια δύσκολη κατάσταση την ώρα που προσπαθώ να ζήσω, να επιβιώσω με τα 534ευρώ του κράτους, τα οποία θα σταματήσω να τα παίρνω από τον επόμενο μήνα, όταν το ενοίκιο μου ανέρχεται στα 150ευρώ. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από την ιστορία αυτή και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Το σίγουρο είναι πως θα ψάξω να βρω τον Μάρκο να μιλήσουμε και να του εξηγήσω» ανέφερε ο ηθοποιός.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα