Μην χασετε

Κατέρρευσε με λυγμούς για τον Θέμο Αναστασιάδη! «Συγγνώμη…»

“Από τη στιγμή που έφυγε από τη χώρα, επικοινωνούσε μαζί μας σχεδόν καθημερινά και με τον καθένα ξεχωριστά, έστελνε μηνύματα…”

 

Ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή και ο αποχαιρετισμός για όσους τον έζησαν από κοντά είναι δύσκολος. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, συνεργάτιδα του δημοσιογράφου στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, κατέρρευσε στον αέρα του Πρωινό όταν χρειάστηκε να πει δυο λόγια για τον θάνατο του παρουσιαστή και εκδότη.

 

Advertisements

«Θα με συγχωρέσετε αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Από τη στιγμή που έφυγε από τη χώρα, επικοινωνούσε μαζί μας σχεδόν καθημερινά και με τον καθένα ξεχωριστά, έστελνε μηνύματα, διάβαζε όλα τα κείμενα, συζητούσε μαζί μας ιδέες. Ήταν δίπλα μας ακόμα και για να μάθει πώς είναι τα παιδιά μας, πώς είμαστε εμείς, για να μας κάνει λίγο πλάκα επειδή μας έλειπε πάρα πολύ στην εφημερίδα. Συγγνώμη…», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Λίγα λεπτά αργότερα, η γνωστή τηλεκριτικός συμπλήρωσε: «Με μένα μιλούσε πάντα για τη μεγάλη του αγάπη, την τηλεόραση. Προσπαθούσε να βλέπει από εκεί που ήταν τηλεόραση και μιλούσαμε με μηνύματα. Με ρωτούσε για τα καινούρια reality που έβγαιναν, του έστελνα στοιχεία για τους χαρακτήρες των παιδιών για να προσπαθήσει να καταλάβει το κοινωνικό κράμα των reality. Πάντα με συμβούλευε να είμαι τρυφερή, τον ενδιέφερε πάντα η προσέγγιση του ανθρώπου. Πίστευε ότι πίσω από ένα πρόσωπο υπάρχει και μια γοητευτική ιστορία».

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα