Μην χασετε

Κατάθεση ψυχής από τη Ράνια Κωστάκη: «Είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου “Pop up” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ράνια Κωστάκη. Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός με την αισθησιακή φωνή μίλησε μεταξύ άλλων στην όμορφη παρέα του Alpha για το γυναικολογικό θέμα που έχει και δυστυχώς δεν μπορεί να αποκτήσει με φυσιολογικό τρόπο το δικό της παιδί.

Στην ερώτηση του Παναγή Τζωρτζάτου για το αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει το δικό της παιδί, η Ράνια Κωστάκη απαντά και συγκινεί: “Η αλήθεια είναι ότι και πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει για το θέμα αυτό. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με θέματα γυναικολογικά και τότε που είχα μιλήσει υπήρχε μία πιθανότητα να μην μπορέσω να αποκτήσω το δικό μου παιδί με το φυσιολογικό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι δεδομένο ότι δεν μπορώ αλλά το προσπερνάω και δε στέκομαι, γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν και εμένα… Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία, γιατί θα ήθελα ιδανικά όταν γίνει αυτό να υπάρχει το περιβάλλον, να μπορέσει να πάρει από δύο πρόσωπα την αγάπη…”.

Δες το βίντεο:

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα