Μην χασετε

Καραβάτου-Κατσούλης: Άφωνοι με το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου: «Πέσαμε από τα σύννεφα…»!

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκαν στο περιστατικό με πρωταγωνιστές την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Η Σοφία κατήγγειλε τον Μάνο για ξυλοδαρμό.

Advertisements

Ο Κρατερός είπε μεταξύ άλλων: «Έχουμε πάθει όλοι σοκ, γιατί είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζουμε καλά, και την Σοφία και τον Μάνο. Οπότε αυτή η είδηση ήρθε λίγο σαν ένα τούβλο που σου ήρθε στο κεφάλι.

Προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει συμβεί, πως έχει συμβεί. Τα πράγματα εδώ φαίνεται να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα με την έννοια ότι υπάρχουν δύο άτομα, η Κόνι Μεταξά και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν παρόντες και έχουν δει πράγματα. Είναι λυπηρό όπως και να έχει όλο αυτό το πράγμα που έγινε. Προφανώς και δεν δικαιολογείται η βιαιοπραγία, είτε λεκτική, πόσο μάλλον η σωματική και δεν θα εξετάσουμε τώρα το λόγο. Για τον Μάνο δεν έχω ξανακούσει κάτι. Για αυτό πέσαμε από τα σύννεφα όλοι…».

Η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλω επειδή αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε μέσα από ένα κανάλι για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που αφορά δύο ανθρώπους που είναι πάρα πολύ γνωστοί, θέλω να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Καταρχήν θα πω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι θέμα δικαιοσύνης. Το άλλο που θέλω να σας πω επειδή ακούγεται το τι έχει γίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σοφίας, εμείς έχουμε προσπαθήσει να μιλήσουμε με τον Μάνο, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα σωστό να υπάρχουν και οι δύο απόψεις. Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν έχει απαντήσει. Εμείς είμαστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει για να ακούσουμε και τη δική του άποψη των γεγονότων. Το αναφέρω αυτό γιατί επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο της Σοφίας ο οποίος μας είπε, σε σχέση με αυτά που λέει η κυρία Παναγοπούλου για παράδειγμα ότι την περιμένει την Τετάρτη να πάει… Τετάρτη η Σοφία δεν θα πάει».

Δείτε όλα όσα είπαν στη «φωλιά των κου κου»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα