Μην χασετε

Καμπαρντίνες την άνοιξη: 4 ανατρεπτικοί τρόποι για να τις φορέσεις

Δύο είναι τα ανοιξιάτικα πανωφόρια που φοριούνται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλo. Το blazer και η καμπαρντίνα είναι αυτά τα 2 outerwear κομμάτια που κάθε γυναίκα με στιλ πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της. Η καμπαρντίνα θεωρείται για τους Άγγλους ένα είδος «εθνικής στολής» καθώς δεν θα βρεις γυναίκα στο Λονδίνο που να μην φοράει σχεδόν επί καθημερινής βάσης την αγαπημένη της καμπαρντίνα.

Είμαστε σίγουροι πως και εσύ έχεις κάποια καμπαρντίνα στην ντουλάπα σου και είναι πιθανόν να αναρωτιέσαι πώς να τη φορέσεις για να δείχνεις stylish και cool. Σου έχουμε όλους τους πιθανούς τρόπους για να υιοθετήσεις αυτό το πανωφόρι την άνοιξη που διανύουμε αλλά και τις καμπαρντίνες που είναι πιο δημοφιλείς φέτος.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Πώς να φορέσεις την καμπαρντίνα σου!

Advertisements

Μπορείς είτε να την αφήσεις ανοιχτή χωρίς να την κουμπώσεις επιλέγοντας από μέσα ρούχα σε παρόμοιες αποχρώσεις, είτε να κάνεις την ανατροπή και να τη δέσεις με μια δερμάτινη statement ζώνη που θα δώσει στο όλο στιλ μια έξτρα πινελιά ανανέωσης.

Αν έχεις ένα δερμάτινο ή υφασμάτινο αμάνικο γιλέκο μπορείς να το φορέσεις πάνω από την καμπαρντίνα σου για να δημιουργήσεις ένα πιο ιδιαίτερο styling.

Ένας άλλος τρόπος για να υιοθετήσεις την καμπαρντίνα σε ένα καθημερινό σου look είναι να τη ρίξεις στους ώμους σου χωρίς να φορέσεις τα μανίκια. Αυτό το στιλ δείχνει πολύ κλασάτο και είναι ιδανικό για εκείνες τις μέρες που ο καιρός είναι καλός αλλά χρειάζεσαι ένα ελαφρύ πανωφόρι στους ώμους σου.

Τέλος, αν κάνεις κάποιο ταξιδάκι σε πιο ψυχρές χώρες δοκίμασε να κάνεις ένα layering με διπλή καμπαρντίνα!

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Ποιες είναι οι top τάσεις;

1. Οι καμπαρντίνες σε καρό σχέδια είναι απίστευτα δημοφιλείς φέτος και ειδικά αυτές που θα βρεις σε μπεζ τόνους.

2. Οι vinyl ή δερμάτινες καμπαρντίνες είναι εξίσου δυνατές επιλογές και θα σου χαρίσουν αμέτρητα statement looks που δεν θα χορταίνεις.

Advertisements

3. Το μπεζ χρώμα και όλοι οι τόνοι του είναι το ιδανικό χρώμα για την καμπαρντίνα της άνοιξης του 2019.

4. Όπως συνέβη και στα παλτό μας τον χειμώνα που πέρασε και μάκρυναν αρκετά, το ίδιο συμβαίνει φέτος και στις καμπαρντίνες μας.

5. Διάλεξε μια καμπαρντίνα που να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς για να φαίνεται πιο φαρδιά και άνετη.

6. Τα puffy sleeves δεν είναι μόδα μόνο στα φορέματα και στα μπλουζάκια μας, αλλά γίνονται hot trend και στις καμπαρντίνες.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα