Μην χασετε

To καλύτερο DIY scrub χειλιών που πρέπει να δοκιμάσεις

Χρειάζεσαι μόνο τρία συστατικά για να αλλάξεις τα χείλη σου!

Θέλες να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου; Το έντονο τρίψιμο αν τα χείλη σου είναι ήδη σκασμένα και ταλαιπωρημένα θα τα κάνει ακόμη χειρότερα, αφού αυτό που πραγματικά χρειάζονται είναι ένα καλό balm. Αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου πιο μαλακά και υγιή πριν, ας πούμε, βάλεις κραγιόν ή πριν ετοιμαστείς για το ραντεβού σου, υπάρχει μια λύση που είναι υπερβολικά εύκολη και μπορείς να την κάνεις από το σπίτι σου.

Δεδομένου ότι δεν πρέπει να κάνεις απολέπιση πολύ συχνά (καλύτερα να το κρατήσεις στη μια φορά την εβδομάδα), δε χρειάζεται να ξοδέψεις λεφτά σε ένα ακριβό προϊόν. Αντ ‘αυτού, μπορείς να δοκιμάσεις ένα υπέροχο σπιτικό scrub που περιλαμβάνει ελάχιστα συστατικά από το ντουλάπι σου: μέλι (γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες και την ικανότητα του να μαλακώνει το δέρμα), καστανή ζάχαρη (για απαλή, φυσική απολέπιση) και λάδι καρύδας (για υγρασία και ενυδάτωση).

Τι χρειάζεσαι:

Advertisements

1/4 κουτάλι καστανή ζάχαρη
1/4 κουτάλι μέλι
1/4 κουτάλι λάδι καρύδας
Balm για τα χείλη
Βήμα 1: Προετοιμασία
Ενυδάτωσε και μαλάκωσε πρώτα τα χείλη σου με ένα ενυδατικό balm για τα χείλη.

Βήμα 2: Ανάμειξε και εφάρμοσε
Συνδύασε και τα τρία συστατικά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα. Στη συνέχεια, άπλωσε απαλά ένα παχύ στρώμα πάνω από το άνω και κάτω χείλος σου. Μην τα τρίψεις πολύ δυνατά. Ο στόχος σου είναι να βοηθήσεις τα χείλη σου, και να μην τα βλάψεις τρίβοντας τα πολύ σκληρά.

Βήμα 3: Αφαίρεσε
Άφησε το μείγμα στα χείλη σου για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σκούπισε τα απαλά με μια βρεγμένη πετσέτα. Και πάλι, δεν χρειάζεται να τα τρίψεις. Αμέσως μετά, εφάρμοσε ένα ενυδατικό balm για τα χείλη ή μια θρεπτική μάσκα για να αναπληρώσεις την υγρασία του δέρματος.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα