Μην χασετε

Καλύτερα στην υγεία της η Σοφία Βόσσου: Δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο

Η Σοφία Βόσσου επέστρεψε πριν από λίγο καιρό στο σπίτι της έπειτα από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο στομάχι.

 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε ανεβάσει τότε ένα βίντεο στη σελίδα της στο Facebook για να ευχαριστήσει όλους όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Η εικόνα της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε έκδηλη ανησυχία σε όσους την αγαπούν, καθώς ήταν εμφανώς αδυνατισμένη και αδύναμη.

Advertisements

Λίγες μέρες μετά όμως, η Σοφία Βόσσου μίλησε ζωντανά στο J2US που φιλοξένησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και μάλιστα τραγούδησε μαζί του το «Φιλαράκι» μια από τις μεγάλες της επιτυχίες, δηλώνοντας παρούσα.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές, νεότερες πληροφορίες του Znews, η Σοφία όντως αρχικά είχε τρομάξει τους αγαπημένους της με την περιπέτειά της. Εξαιτίας του χειρουργείου που έκανε δεν μπορούσε να σιτιστεί σωστά με αποτέλεσμα να χάσει βάρος, κάτι που συνέβαλε στην ανησυχητική της εικόνα.

Πηγή από το περιβάλλον της, όμως, μας εκμυστηρεύτηκε ότι η Σοφία Βόσσου είναι όντως πολύ καλύτερα σήμερα. Μάλιστα έχει αρχίσει να παίρνει βάρος και να δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο, κάτι που κάνει τους δικούς της ανθρώπους χαρούμενους και αισιόδοξους ότι σύντομα θα αφήσει πίσω της και αυτήν την περιπέτειά της.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα