Μην χασετε

Καλοκαιρινά παπούτσια: Οι 5 top επιλογές που ταιριάζουν με φορέματα

Τα απαλά υφάσματα, οι αέρινες γραμμές και τα σχέδια που αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα μας και αναδεικνύουν τα «δυνατά» σημεία του κορμιού μας, είναι οι βασικές προϋποθέσεις που θέλουμε να πληρούν τα κομμάτια που επιλέγουμε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Advertisements

 

Τα φορέματα βρίσκονται πρώτα σ΄ αυτήν την κατηγορία. Καθώς, πρόκειται μόλις για ένα κομμάτι που θα πλαισιώνει το σύνολό μας, «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο το styling και οι συνδυασμοί που θα επιλέξουμε να κάνουμε. Τα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα τα summer shoes είναι ένας από αυτούς. Για καλή μας τύχη οι τάσεις που κυριαρχούν στα καλοκαιρινά παπούτσια είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και μάλιστα, ταιριάζουν πολύ ωραία με φορέματα.

 

Ανακαλύψτε τα σχέδια εκείνα που θα κάνουν το απόλυτο matchy matchy με τα summer dresses σας.

Chunky flats

Για ακόμα μία χρονιά τα flat, chunky sandals βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις των fashion lovers. Άνετα και πολύ stylish θα σας χαρίσουν συντροφιά καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε το παραμικρό στην εμφάνισή σας.

Η μαύρη εκδοχή τους θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και πρακτικότητα. Αν επιθυμείτε να αναδείξετε την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα, επιλέξτε neutrals tones στο φόρεμά σας, ενώ για περισσότερη δυναμική οι έντονες αποχρώσεις θα κάνουν τη διαφορά.

 

Advertisements

Flip flops

Η ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση είναι must κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών κι αυτό μπορούμε να το αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο στα σύνολά μας. Όσον αφορά τα παπούτσια μας, τα flip flops είναι τα κατάλληλα σ΄αυτήν την κατηγορία.

Προτιμήστε ένα little black dress και απογειώστε με τις σαγιονάρες σας. Όσον αφορά τις αποχρώσεις των flip flip σας μπορείτε να διαλέξετε ουδέτερους τόνους, όπως λευκό ή μαύρο αλλά και πιο bold για να κάνετε αντίθεση. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

 

Espadrilles

Το φετινό καλοκαίρι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δημιουργήσετε φανταστικά σύνολα, εμπνευσμένα από τα French girls. Η φυσικότητα και το στιλ που έχουν τα every day looks έχουν κάνει όλες τις γυναίκες που λατρεύουν τη μόδα, να θέλουν να τις μιμηθούν.

Σ’ αυτήν την κατηγορία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδυάσετε τις espadrilles με το φόρεμα σας. Διαλέξτε έντονα dresses με παιχνιδιάρικα μοτίβα που θα απογειώσουν και τη διάθεσή σας στα ύψη και φορέστε τα μαζί μ’ ένα ζευγάρι espadrilles. Για να χαρίσετε περισσότερο ύψος στην εικόνα σας, επιλέξτε high heels. Μία oversized raffia bag θα ολοκληρώσει μοναδικά το σύνολό σας.

 

Advertisements

Platforms

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως υπάρχουν γυναίκες, οι οποίες δε θέλουν να αποχωρίζονται τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους αλλά παράλληλα επιζητούν την άνεση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία τότε ένα ζευγάρι πλατφόρμες είναι μονόδρομος.

Ανήκουν στις τάσεις εδώ και αρκετές σεζόν κι όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα τις αποχωριστούμε. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σας και «παντρέψτε» το με τα classy & chic platform σας. Για περισσότερη λάμψη μη διστάσετε να προσθέσετε εντυπωσιακά κοσμήματα, όπως είναι οι κρίκοι, οι αλυσίδες ή ένα ζευγάρι oversized σκουλαρίκια.

 

Strappy sandals

Τα strappy sandals είναι εκείνο το σχέδιο που αναδεικνύει τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας με μία μόλις κίνηση, χωρίς ιδιαίτερα προσπάθεια. Για ακόμα πιο πετυχημένο αποτέλεσμα, τα ψηλοτάκουνα είναι must.

Επιλέξτε ένα midi dress μαζί με σανδάλια με λεπτεπίλεπτα και διακριτικά λουράκια που θα κολακεύουν τα πόδια σας και θα κάνουν το σώμα σας να φαίνεται πιο ψηλό και αδύνατο. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε και δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα