Μην χασετε

Καλοκαίρι: Η ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου

Μπορεί όλον τον υπόλοιπο χρόνο η ρουτίνα και το άγχος να σας αποξενώνουν όμως το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να πάρετε λίγο χρόνο με τον σύντροφό σας και να ξυπνήσετε ξανά τον ∈ρωτα μεταξύ σας! Ακόμα και αν οι διακοπές αργούν πάντα υπάρχουν μικρά πραγματάκια που θα βοηθήσουν να διατηρηθεί η φλόγα…

Advertisements

# Ετοιμάζω ταξίδι μοναχά για πάρτη σου…
Ακόμα και αν είστε πιεσμένοι από τη δουλειά, σίγουρα μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνια για μία ρομαντική απόδραση. Έστω μια μονοήμερη σε μια απομονωμένη παραλία. Είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε και να περάστε χρόνο τα δυό σας!

# Ένα δωράκι…
Δεν χρειάζεται να είναι κάτι σπουδαίο ούτε να ξοδέψεις κανένα υπέρογκο ποσό. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μικρή χειρονομία για να του δείξεις πως τον σκέφτεσαι. Βρες κάτι που θέλει ή μπορεί να έχει ανάγκη και κάνε του έκπληξη. Αυτή η κίνηση θα δείξει πως ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον και σίγουρα θα εκτιμηθεί!

# Στείλε ένα γλυκό μήνυμα…
Μια όμορφη καλημέρα ή μια τρυφερή καληνύχτα, ακόμα και ένα μήνυμα όσο βρίσκεται στη δουλειά για όσα τον περιμένουν όταν γυρίσει σπίτι (καταλαβαίνεις τι εννοώ…!) είναι ικανά να αναζωπυρώσουν τη σχέση σας… Αφήστε για λίγο την καθημερινότητα και θυμηθείτε πως ήσασταν τον πρώτο καιρό!

# Σε θέλω γιατί…
Να θυμίζετε ο ένας στον άλλον τους λόγους που είστε μαζί. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά μια μικρή υπενθύμιση θα σας γεμίζει σιγουριά για τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας και για αυτό που έχετε χτίσει!

# Κεφάλαιο σ∈ξ…
Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό μέχρι και αυτό να γίνεται συνήθεια. Μην ξεχνάς όμως πως αποτελεί το βασικό κεφάλαιο σε μία σχέση και πρέπει να κάνετε τα πάντα, και οι δύο, για να μένει ζωντανό. Το καλοκαίρι λοιπόν είναι ευκαιρία για να πειραματιστείτε με νέα μέρη και να νιώσετε ξανά φοιτητές!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα