Μην χασετε

«Και ανάγκη οικονομική να είχα δεν θα πήγαινα στο YFSF»!

“Γιατί θα πρέπει η Φιλίνη να κριτικάρεται από τον Γεωργούλη και δεν είναι το ανάποδο; Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου αυτό”.

Advertisements

Ποια είναι η άποψη που έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας για το Your Face Sounds Familiar, αλλά και για τους ηθοποιούς που παίρνουν μέρος σε αυτό; Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείται, δήλωσε τα εξής:

«Στεναχωριέμαι που βλέπω τους ηθοποιούς να εξαναγκάζονται να κάνουν τους καραγκιόζηδες, δεν είπα ότι οι ηθοποιοί είναι καραγκιόζηδες. Όλοι όσοι συμμετέχουν ή συμμετείχαν και ως κριτές και ως κρινόμενοι και η παρουσιάστρια είναι φίλοι μου. Δεν μπορώ να στραφώ εναντίον των ηθοποιών ως οντότητες, είπα απλά ότι αυτό που κάνουν δεν με εκφράζει.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ: «Ο σύζυγός μου κατέστη άνθρωπος με ειδικές ανάγκες από αμέλεια γιατρών»

Αισθάνομαι ότι οι ηθοποιοί είναι εξαναγκασμένοι πια να κάνουν και κάτι που πιθανόν δεν τους αρέσει. Εάν τους αρέσει να κάνουν τους μίμους, με γεια τους και χαρά τους, εμένα δεν θα μου άρεσε. Και ανάγκη οικονομική να είχα δεν θα πήγαινα, δεν πάει στον χαρακτήρα μου αυτό το πράγμα.

Γιατί είναι αυτοί οι κριτές και οι άλλοι οι κρινόμενοι; Θα μπορούσε απολύτως φυσιολογικά να είναι το ανάποδο. Γιατί θα πρέπει η Φιλίνη να κριτικάρεται από τον Γεωργούλη και δεν είναι το ανάποδο; Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου αυτό».

Δείτε επίσης: Θεοφανία Παπαθωμά: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό της από τον Πασχάλη Τσαρούχα

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα