Μην χασετε

Καθρέφτης Μπάνιου: 10 υπέρoχες ιδέες διακόσμησης για κάθε στυλ και γούστο

Η τελευταία πινελιά κάθε μπάνιου είναι ο τέλειος καθρέφτης. Γι’ αυτό αν η περιοχή γύρω από τον νιπτήρα σας φαίνεται κάπως μουντή, ίσως πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή στον καθρέφτη σας και να πάρετε μερικές νέες ιδέες.

 

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει ο κατάλληλος καθρέφτης για κάθε στυλ και γούστο. Είτε έχετε ένα μικρό και μοντέρνο μπάνιο, είτε ένα μεγαλύτερο και παραδοσιακό το σίγουρο είναι ότι ο καθρέφτης που του ταιριάζει είναι εκεί έξω και περιμένει να τον ανακαλύψετε.

Διπλός νιπτήρας; Διπλοί καθρέπτες! Κρεμάστε έναν πάνω από κάθε νιπτήρα για να δώσετε συμμετρία στον χώρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και αν έχετε έναν νιπτήρα ο οποίος είναι μακρόστενος.

 

Advertisements
Σας μπερδεύουν τα πολλά μεγέθη, σχήματα και πλαίσια; Δεν χρειάζεται να πάρετε αυτή τη δύσκολη απόφαση – βάλτε καθρέπτη σε όλο τον τοίχο! Ως αποτέλεσμα το μικρό σας μπάνιο θα φαίνεται μεγαλύτερο και φωτεινό.

 

Οι στρογγυλοί καθρέπτες είναι μία κλασσική επιλογή για τα μπάνια και έχουν τη δύναμη να απαλύνουν τις αιχμές των σύγχρονων χώρων.

Αναδείξτε κάθε σπιθαμή της επιφάνειας του καθρέπτη σας επιλέγοντας ένα επίχρυσο πλαίσιο. Το χρυσό χρώμα δίνει ζεστασιά και κομψότητα ακόμα και στα πιο καθημερινά μπάνια.

 

Κάντε τον καθρέπτη το σημείο εστίασης του δωματίου επιλέγοντας ένα ασυνήθιστο σχήμα ή ένα ανάγλυφο πλαίσιο. Θα λειτουργήσει και ως έργο τέχνης και θα αναδείξει ιδιαίτερα τον χώρο.
Οι καθρέπτες είναι από τα πράγματα που όσο παλιότερα είναι τόσο ομορφότερα δείχνουν. Επιλέξτε ένα καθρέπτη – αντίκα και δώστε στο μπάνιο σας ομορφιά και γοητεία.

 

Ένα ιδιαίτερο πλαίσιο είναι μια καλή ευκαιρία για να βάλετε χρώμα σε ένα κατά τα άλλα ουδέτερο μπάνιο. Παίξτε με τις αποχρώσεις και δημιουργήστε έναν χώρο ζωντανό και γεμάτο ενέργεια.

Αν το μπάνιο σας είναι μοντέρνο και κινείται σε μίνιμαλ αισθητική αρκεστείτε σε ένα κομψό καθρέπτη χωρίς πλαίσιο που θα φέρει μια μικρή αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο.

 

Advertisements
Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον επιλέξτε ένα φανταχτερό πλαίσιο. Μπορείτε αν θέλετε να παίξετε και με την κλίμακα και να επιλέξετε κάτι υπερμεγέθες.

 

Τέλος, μην βάζετε στον εαυτό σας τον περιορισμό ότι πρέπει να διαλέξετε ένα μόνο μέγεθος ή σχήμα καθρέπτη. Μπορείτε πάντα να συνδυάσετε διαφορετικούς μεταξύ τους καθρέπτες και να δημιουργήσετε μια πολύ όμορφη σύνθεση.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα