Μην χασετε

Καίτη Φίνου: «Χώρισα με τον Λευτέρη Πανταζή γιατί λιποθύμησα στο θέατρο και δεν ήρθε να με δει»

«Ποτέ δεν ήμουν s∈x symbol! Ήμουν ένα αδύνατο κορίτσι χωρίς στήθος»

Στο Πρωινό έδωσε συνέντευξη η Καίτη Φίνου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για χωρισμό της από τον Λευτέρη Πανταζή.

«Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω ότι είμαι γνωστή στο κοινό. Μου ήταν αδιανόητο να το πιστέψω. Δεν ήμουν ποτέ s∈x symbol, έχει μείνει μόνο το όνομα. Ήμουν ένα αδύνατο κορίτσι χωρίς στήθος, δεν είναι έτσι τα s∈x symbols. Είχα πολλές κατακτήσεις, αλλά οι περισσότεροι έκατσαν μαζί μου για τη Φίνου, όχι για την Καίτη.

Δείτε επίσης: Όταν ο Γιώργος Βογιατζής έπαιξε στη μεγαλύτερη σειρά όλων των εποχών – Έκανε τον Ιωσήφ στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Advertisements

Στα 36 μου είχα βρει κάποιον που θα μπορούσε να μου προσφέρει ασφάλεια, χώρισα από πείσμα, ήταν λάθος μου. Χώρισα με τον Πανταζή γιατί είχα λιποθυμήσει στο θέατρο και δεν ήρθε. Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι αν δεν έρθει σε 24 ώρες θα πάω με άλλον και τελικά πήγα.

Δεν ήθελα να παντρευτώ, γι’ αυτό αρραβωνιαζόμουν, το έκανα μόνο για να μην με ζαλίζουν. Έχω αρραβωνιαστεί συνολικά 8 φορές, οι 4 ήταν με τον Στάθη, φωνάζαμε τις οικογένειές μας και δίναμε λόγο. Δεν μπορούσα να κοιμάμαι με τον σύντροφό μου στο ίδιο κρεβάτι, γι’ αυτό κοιμόμουν στον καναπέ. Ακόμα και με τον Στάθη που συζούσαμε κοιμόμουν στον καναπέ», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

Δείτε επίσης: Όταν ο Γιώργος Βογιατζής έπαιξε στη μεγαλύτερη σειρά όλων των εποχών – Έκανε τον Ιωσήφ στον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα