Μην χασετε

Καίτη Κωνσταντίνου: «Είχαν δει μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου και είπαν “ααα τραγουδά η Καίτη”»

Η Καίτη Κωνσταντίνου κάνει μετά από καιρό εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The  2night Show! Οι σπουδές της στη Φιλοσοφική, η εμπειρία της ως καθηγήτρια σε σχολείο, η πορεία της στην υποκριτική, τα επιτυχημένα σήριαλ, το θέατρο και το τρακ επί σκηνής. Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της; Αντέχει τη μοναξιά; Πώς είναι να συνεργάζεται, ξανά, τηλεοπτικά με τον Κώστα Κόκλα, στην «Τούρτα Της Μαμάς», 22 χρόνια μετά τα «Εγκλήματα»; Γιατί τον χαρακτηρίζει «νόμιμο σύζυγό» της;

Advertisements

 

Δε δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί αν δεν υπάρχω κάπου επαγγελματικά, θεωρώ πλεονασμό να βγω να μιλήσω. Έχω κάνει δουλειές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και ο κόσμος μου δίνει απλόχερα την αγάπη του. Κάθε φορά που βγαίνω στη σκηνή, έχω άγχος.

 

Για την “ομοιότητα” με τον Νίκο Οικονομόπουλο: Είχαν δει μια αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι είμαι εγώ! Ευτυχώς έβαψε μαύρα τα μαλλιά του! είπε γελώντας η ηθοποιός

Ντρέπομαι να λέω ότι είμαι καλά γιατί σκέφτομαι την ανεργία που έχει πλήξει τους ηθοποιούς. Αυτό το βλέπω σαν παγκόσμιο πόλεμο. Βιώνουμε μια τρέλα.

Την ώρα που η κουβέντα έπεσε στην μπιρίμπα, εισέβαλε στο στούντιο η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία παίζει χαρτιά η Καίτη, κρατώντας μια τράπουλα!

 

Advertisements

Πώς έγινε ηθοποιός: Έχασα τον πατέρα μου από έμφραγμα όταν ήμουν 8 χρονών και ήθελα να γίνω καρδιολόγος. Αλλά επειδή έβαλαν στις εξετάσεις μαθηματικά το γύρισα και έδωσα έμφαση στα φιλολογικά και πέρασα στη φιλοσοφική. Στο τρίτο έτος μπήκα στο σχολή του Θεάτρου Τέχνης.

Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου: Εμένα δε μου έχει τύχει αλλά για να το λένε οι συνάδελφοί μου  θα υπάρχει.

Για τον έρωτα: Διάβασα ότι ο έρωτας είναι τιμωρία. Δε φοβάμαι να είμαι μόνη μου.

 

Για τον Κώστα Κόκλα: Μετά από 20 χρόνια συνεργάζομαι ξανά με τον Κώστα Κόκλα. Ο Κώστας έχει γίνει πλέον νόμιμος σύζυγος. Δεν κάνουμε πολύ παρέα αλλά νιώθω πολύ καλά μαζί του.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα