Μην χασετε

Καίτη Γαρμπή για Eurovision: «Μετά την εμφάνιση μου άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου»

Τις πολύτιμες συμβουλές της θέλησε να προσφέρει η Καίτη Γαρμπή στους σπουδαστές του House of fame το απόγευμα της Πέμπτης. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και κριτής του Live Concert προσέφερε, παράλληλα, τη σημαντική της καθοδήγησή στη Βένια που αυτή την εβδομάδα θα κληθεί να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Ευαισθησίες».

 

Κατά την είσοδο της στην μουσική ακαδημία του ΣΚΑΪ, ωστόσο, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να αναφερθεί στην περίοδο που είχε ανέβει η ίδια στη σκηνή της Eurovision.

 

Advertisements

«Την εποχή που πήγα εγώ στην Eurovision δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω. Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή και πήγα» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο σπίτι του House of fame. «Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη».

«Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Μου ήρθαν στο μυαλό δυο σκέψεις. Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου. Είναι συγκλονιστική εμπειρία» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Καίτη Γαρμπή.

 

Πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα