Μην χασετε

Κέλλυ Κελεκίδου: Τώρα βλέπω ότι αυτό το γεγονός, μου έδωσε δύναμη και αισιοδοξία

Για τον γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη, για τα δύο παιδιά τους, για την απώλεια της μάμας της, αλλά και για το μάθημα ζωής που πήρε, μίλησε στην εκπομπή Ελένη και στην Νάνσυ Παραδεισανού, η Κέλλυ Κελεκίδου.

Advertisements

«Την περίοδο που έχασα τη μαμά μου, ήμουν φοβερά στεναχωρημένη, απογοητευμένη και σοκαρισμένη! Τώρα βλέπω ότι αυτό το γεγονός, μου έδωσε δύναμη και αισιοδοξία! Αν πηγαίνεις καλά στη δουλειά σου, αισθάνεσαι δέσιμο με τα παιδιά σου κι έχεις σεβασμό, τι άλλο θέλεις; Ο χαμός της μαμάς μου ήταν ένα σκληρό μάθημα! Προχθές είδα μια φίλη μου που ήταν με τη μαμά της και σκεφτόμουν ότι η δική μου δεν γνώρισε τα παιδιά μου.

Ο γιος μου πήγαινε Τετάρτη Δημοτικού και η μικρή είναι πέντε ετών. Η κόρη μου είναι τσαχπίνα και τσαούσα, είναι “Κελλάκι” μικρό. Μιλάω για όλα στα παιδιά μου, τους εξηγώ τα πάντα! Με τρομάζει η αντίληψη που έχει η κόρη μου, δεν της ξεφεύγει τίποτα! Τελευταία άρχισα να φροντίζω τη σχέση μου με τον Νίκο. Μέχρι τώρα ήμασταν συνεχεία με τα παιδιά. Δεν υπήρχε χρόνος να αφιερώσω στο σύντροφο μου. Όλα μέσα από υπομονή, σεβασμό και αγάπη, βρίσκουν πάλι τις ισορροπίες τους.

Με τον Νίκο δεν έχουμε υψώσει ποτέ τη φωνή μας ο ένας στον άλλο. Μιλάμε με τα ματιά! Ένας γάμος θέλει πολλή υπομονή και καθημερινό αγώνα. Κάνω αυτοκριτική. Πρώτα να κοιτάμε τον εαυτό μας και μετά τη συμπεριφορά του απέναντι μας! Δεν κάνω καμία διατροφή. Τρώω τα πάντα, δεν μου αρέσει να στερούμαι! Προσέχω το βραδινό μου και τελευταία έχω ξεκινήσει γυμναστική», είπε μεταξύ άλλων η Κέλλυ Κελεκίδου.

Δείτε όσα δήλωσε η Κέλλυ Κελεκίδου…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα