Μην χασετε

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Αν ήξερα, ακόμα κι αν δε μιλούσε το θύμα, θα πήγαινα να μιλήσω στις Αρχές»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη φιλοξενήθηκε σήμερα στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Η ηθοποιός τόνισε πως αν γνώριζε κάτι, θα πήγαινε στις Αρχές να το καταγγείλει.

 

«Εγώ 25 χρόνια είμαι στον κόσμο μου, ασχολούμαι με τα παιδιά. Εγώ πάντα κάνω αξιοκρατικά τις επιλογές μου, έρχονται στις ακροάσεις και διαλέγω τα παιδιά που είναι κατάλληλα για τον ρόλο. Μου είχαν μιλήσει για τον τάδε που έχει κακό χαρακτήρα, ή ο τάδε φέρεται πολύ άσχημα στα κορίτσια και πολύ ωραία στα αγόρια. Αυτά είχα ακούσει, δεν είχα ακούσει κάτι άλλο. Αν ήξερα ακόμα κι αν δε μιλούσε το θύμα θα πήγαινα εγώ στις Αρχές για να το καταδώσω.

 

Advertisements

Θεωρώ ότι έχουν μεγάλη ευθύνη αυτοί που ξέρανε και δεν πήγαν να το καταγγείλουν. Κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό, δε μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλλεις» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Το θύμα μπορεί να έχει τους λόγους του που δε μιλάει. Μπορεί να φοβάται το περιβάλλον του, μπορεί να απειλείται. Υπάρχει και αυτή η εκδοχή», επισημαίνοντας πόσο εξαιρετικός είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα