Μην χασετε

«Κάποτε είδα στον ύπνο μου ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη!»

Για τα κομπλιμέντα που έχει δεχτεί στα social media αλλά και για τον Γιώργο Μαζωνάκη  που έχει ονειρευτεί στον ύπνο της, μίλησε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην στήλη “one last thing” του περιοδικού People και τη Φανή Πλατσατούρα.

Advertisements

Ακολούθησες κάποιον διάσημο στο Instagram;

Τη βραδιά της Eurovision ακολούθησα την Ελένη Φουρέιρα! Νομίζω και πολύ άργησα! Πραγματικά, όμως, τη θαύμασα τόσο πολύ εκείνο το βράδυ! Φαντάζομαι ότι μέσα στον χαμό ούτε που θα προσεξε το follow μου, Yaaas Queen!

Σου έκαναν ένα απίθανο κομπλιμέντο;

Πρόσφατα μου έγραψε κάποιος στο Twitter ότι μοιάζω πολύ στη Ρένα Δούρου! Παραξενεύτηκα τόσο, που θυμάμαι ότι πήρα το κινητό μου και άρχισα να ψάχνω στο Google φωτογραφίες της που ίσως μοιάζουμε!

Ανέβηκες στη ζυγαριά;

Έχω ανέβει στη ζυγαριά ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Παλιά δεν με ένοιαζε, τώρα το αποφεύγω. Τα ξέρω τα καμώματα μου. Θέλω να πιστεύω πως είμαι γύρω στα 65 κιλά πάντως!

Πήγες τον σκύλο βόλτα;

Ο Μόκας μου είναι 5,5 χρόνων και γενικά δεν πάει βόλτες γιατί δεν συμπαθεί τους ανθρώπους πολύ. Του αρέσει, όμως, να μπαίνει στο αμάξι και να κρεμάει από το παράθυρο το κεφάλι του με τη γλώσσα έξω!

Advertisements

Έφτιαξες ένα τέλειο γεύμα;

Προχθές, μπισκότα με μαύρη ζάχαρη, αλλά μετά μου φάνηκαν πολύ light και έβαλα από πάνω λιωμένη σοκολάτα για να κάνω πιο νόστιμα!

Είδες ένα απίθανο όνειρο;

Κάποτε είδα στον ύπνο μου ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Μαζωνάκη! Από τότε, όποτε τον βλέπω, νιώθω ότι τον ξέρω.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα