Μην χασετε

Κάντε τα looks σας πιο σοφιστικέ φορώντας τις πιο hot αποχρώσεις του χειμώνα

Ανανεώστε την εμφάνιση σας με τις πιο hot αποχρώσεις του φετινού χειμώνα

 

Ένας από τους λόγους που λατρεύουμε τη μόδα είναι γιατί μας προσφέρει την ευκαιρία να πειραματιστούμε με το στιλ και την εμφάνιση μας, να δοκιμάσουμε νέες τάσεις, διαφορετικές γραμμές ρούχων, patterns και αποχρώσεις μέχρι να καταλήξουμε ποια κομμάτια ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ μας.

 

Advertisements

Για τον χειμώνα του 2019, μάλιστα, οι τάσεις της μόδας μας βοηθούν να εντάξουμε λίγο παραπάνω χρώμα στην εμφάνιση μας, προτείνοντας μας μία ευρεία χρωματική παλέτα με πολύ κομψές και σικ αποχρώσεις, με τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε τις πιο stylish εμφανίσεις. Σίγουρα, όλες μας αγαπάμε τις basic αποχρώσεις όπως το μαύρο, το γκρι ή το καφέ, αλλά πάντα μας ενθουσιάζουν και τα πιο ιδιαίτερα χρώματα.

 

Ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις για τον χειμώνα του 2019;

Wine red

Οι βαθειές αποχρώσεις του κόκκινου, όπως το μπορντό, το χρώμα του κρασιού, το βουργουνδί, το κερασί είναι οι αγαπημένες μας αποχρώσεις για τον χειμώνα. Μας βοηθούν να δημιουργήσουμε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς με άλλες αποχρώσεις όπως το καφέ, το μαύρο, το μπλε, το γκρι και αποπνέουν έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας.

Advertisements

 

Dark Chocolate

Οι γήινες αποχρώσεις είναι η Νο1 τάση της μόδας για τον χειμώνα του 2019. Επιλέξτε ένα πανωφόρι σε σοκολατί απόχρωση και συνδυάστε στην με άλλες αποχρώσεις του καφέ και του μπεζ. Αμέσως, το look σας θα αποπνέει έναν σοφιστικέ αέρα.

 

Sapphire Yellow

Advertisements

Ήδη από την άνοιξη του 2018, οι σχεδιαστές μόδας αποφάσισαν να μας βοηθήσουν να εντάξουμε λίγο χρώμα στα σύνολα μας. Μάλιστα, οίκοι μόδας όπως ο Balenciaga και ο Versace μας προτείνουν να φορέσουμε έντονα χρώματα ακόμα και τον χειμώνα του 2019. Μία από τις αποχρώσεις που ξεχωρίσαμε στα fashion shows τους είναι το κίτρινο ζαφείρι, ένα κίτρινο αρκετά έντονο και πολύ ιδιαίτερο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρες ή καφέ αποχρώσεις, δημιουργώντας τις πιο stylish εμφανίσεις του χειμώνα.

 

Stone grey

Οι γκρι αποχρώσεις ανήκουν στην κατηγορία των must have αποχρώσεων για κάθε χειμώνα. Φέτος, επενδύστε σε ένα κοστούμι ή σε ένα πανωφόρι σε stone grey απόχρωση, η οποία είναι μία πιο ανοιχτή εκδοχή του κλασικού γκρι και συνδυάστε το ακόμα και με έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα