Μην χασετε

Κάνιε Γουέστ: Η Κιμ θέλει να με κλείσει σε ψυχιατρείο

Έξαλλη η διάσημη τηλεπερσόνα μετά τις δηλώσεις του ράπερ ότι η Κιμ σκεφτόταν να… ρίξει τη Νορθ – «Ήταν επεισόδιο διπολικής διαταραχής», λέει η οικογένεια

Advertisements

Κάνιε Γουέστ άνοιξε το στόμα του και έριξε βόμβες μεγατόνων σε προεκλογική του ομιλία στη Νότια Καρολίνα προκαλώντας σεισμό στην οικογένειά του. Οι Καρντάσιανς είναι σε κατάσταση σοκ μετά τις αποκαλύψεις του γνωστού ράπερ ότι μόλις η Κιμ έμαθε πως είναι έγκυος στην Νορθ σκεφτόταν να κάνει έκτρωση. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η Κιμ θέλει να κλείσει τον άνδρα της σε ψυχιατρείο καθώς χρειάζεται βοήθεια.

«Ήρθε με τα χάπια στα χέρια. Παραλίγο να σκοτώσω την κόρη μου, αλλά ο θεός μου είπε να μην το κάνω», έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο Κάνιε με το κοινό να τον παρακολουθεί εμβρόντητο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα σκανδαλοθηρικά μέσα η οικογένεια της Κιμ δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ξεστόμισε ο Κάνιε Γουέστ ενώ η ίδια η σύζυγός του είναι έξαλλη μαζί του.

«Χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια. Τα όσα συνέβησαν είναι αποτέλεσμα ενός διπολικού επεισοδίου», λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στο TMZ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Κάνιε έδειχνε να αναγνωρίζει ότι τα σχόλιά του θα προκαλούσαν τις αντιδράσεις της οικογένειάς του και πως ακόμα και αν η Κιμ του ζητούσε διαζύγιο εκείνος θα ήταν ευγνώμων επειδή έχει τη Νορθ.

Το βίντεο των αποκαλύψεων…

Advertisements

Οι αντιδράσεις του Κάνιε στο Twitter
Αμέσως μετά τις… εμπρηστικές δηλώσεις στην προεκλογική του ομιλία ο Κάνιε ξεκινήσε τα tweets.

«Η Κιμ προσπαθούσε να πετάξει μέχρι το Wyoming μαζί με γιατρό για να κλειδώσει όπως στην ταινία “Get Out”επειδή έκλαιγα και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου», αναφέρει σε ένα tweet ενώ σε άλλο γράφει: «Αγαπώ τη γυναίκα μου. Η οικογένειά μου οφείλει να μου σταθεί».

Advertisements

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επίμαχα tweets, αυτά δηλαδή που αφορούν την οικογένειά του και τη σύζυγό του έχουν κατέβει από το λογαριασμό του στο Twitter.

Είναι γνωστό ότι ο Κάνιε Γουέστ από το 2016 παλεύει με τη διπολική διαταραχή και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα το 2018 η σύζυγός του είχε σταθεί στο πλευρό του λέγοντας πως είναι «ένας άνθρωπος με ελεύθερη σκέψη».

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα