Μην χασετε

Κάνε τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα με αυτόν τον απόλυτα φυσικό τρόπο!

Τα σαρκώδη, εντυπωσιακά χείλη είναι μόνο τέσσερα βήματα μακριά

Τα τελευταία χρόνια, τα σαρκώδη χείλη βρίσκονται στη λίστα με τα μεγαλύτερα trends ομορφιάς.

Παρ’όλο που οι ενέσεις ή αλλιώς τα lip fillers είναι πλέον μια πολύ αυνηθισμένη διαδικασία στα ινστιτούτα ομορφιάς, δε θέλουν όλες οι γυναίκες να επέμβουν στο πρόσωπο τους με αυτόν τον τρόπο.

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, τα νέα είναι καλά: Μπορείς πολύ απλά και πολύ εύκολα να δημιουργήσεις το εφέ μεγαλύτερων χειλιών σε 4 βήματα, χρησιμοποιώντας απλά προϊόντα μακιγιάζ που σίγουρα έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου.

Advertisements

Πώς θα πετύχεις μεγαλύτερα χείλη με φυσικό τρόπο;
Βάλε concealer
Εφάρμοσε λίγο concealer στο κέντρο των χειλιών σου, για να δώσεις περισσότερη λάμψη, αλλά και να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση για τα υπόλοιπα βήματα. Το concealer παράλληλα θα αποχρωματίσει την περιοχή και θα κάνεις το χρώμα του κραγιόν θα έχει καλύτερη απόδοση.

Κάνε εκ νέου το σχήμα με ένα μολύβι
Χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου μολύβι και κάνε το σχήμα σου ακριβώς στη φυσική γραμμή των χειλιών σου και με πολλή κάνε λίγο overlining – δηλαδή ξέφυγε από αυτή τη γραμμή, αλλά μείνε ταυτόχρονα αρκετά κοντά. Άφησε το κεντρικό μέρος κενό, ώστε να δώσεις μετά την περισσότερη ένταση και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προτίμησε ένα άψογα ξυσμένο μολύβι!

Βάλε κραγιόν
Ανάμειξε τα όλα μαζί, βάζοντας το αγαπημένο σου κραγιόν. Αν έχεις ήδη μικρά χείλη, οι πολύ σκούρες αποχρώσεις δεν είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Βάλε λίγο lip gloss
Για το τέλος, βάλε κυρίως στο κέντρο λίγη ποσότητα από ένα διαφανές ή nude lip gloss για να δημιουργήσεις ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα