Μην χασετε

Ιωάννης Μελισσανίδης: Δεν νιώθω διαφορετικός – Και να καβάλησα το καλάμι, μαγκιά μου

O Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε στις επιτυχίες του στον αθλητισμό και την προσωπική του ζωή.

«Το να εκπροσωπώ την πατρίδα μου από τα 11 μου είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου. Ύψιστη τιμή! Ήταν επιλογή μου ο αθλητισμός. Είναι ο έρωτάς μου! Ο προπονητής μου είναι ο Σωκράτης μου, ο μέντοράς μου, τα πάντα μου. Σαν πιτσιρίκι ήμουν ακόμα πιο απόλυτος στις απόψεις μου. Προσπαθούσαν από την ομοσπονδία, σ’ ένα παιδάκι 15 – 16 ετών να επιβληθούν και να μου φέρουν άλλον προπονητή!

Μου κήρυξαν πόλεμο. “Υπάρχετε επειδή υπάρχουμε εμείς”, τους είπα. Για μένα πιο σημαντικό είναι να ξέρω ότι έδωσα τα πάντα, παρά η νίκη. Από τις πτώσεις σου πας στις πτήσεις σου. Πειραματίζομαι με κάτι που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δεν ζω με την αγωνία να υπάρχω μέσα απ’ αυτό. Και να καβάλησα το καλάμι, μαγκιά μου που το έκανα στην ηλικία που το έκανα. Άλλοι που δεν έχουν καλάμι δημιουργούν καλάμι.

Θα ήταν αγνωμοσύνη να έλεγα ότι δεν είμαι ευτυχισμένος! Είναι αλαζονεία να πεις ότι κάτι σου λείπει όταν έχεις το περιβάλλον να φτιάξεις αυτό που θέλεις να κάνεις. Δεν νιώθω διαφορετικός από σένα ή τους άλλους. Πολύ φυσιολογικός αισθάνομαι! Ονειρευτείτε όσο πιο πολύ μπορείτε, αλλά άλλο τόσο αγωνιστείτε για το όνειρό σας», είπε μεταξύ άλλων ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα