Μην χασετε

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Γυρίζει στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το…

Η ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που πλέον έχει επιλέξει να ακολουθήσει το τολμηρό όνειρό της να κυνηγήσει την καριέρα της στο Los Angeles, δεν έριξε μαύρη πέτρα πίσω της. Πρόκειται για ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο που ο Alphaθέλει να επενδύσει και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT λοιπόν, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με νέο ρόλο τηλεοπτικά και όχι αυτό της ηθοποιού που την έχουμε συνηθίσει. Συγκεκριμένα, θα εκτελέσει χρέη παρουσιάστριας ενός νέου project του σταθμού της Κάντζας, που θα αρχίσει να εκπέμπει στις οθόνες μας με τη νέα σεζόν, ονόματι Bake Off GREECE.

Μάλιστα, η όμορφη Ιωάννα δεν τα κατάφερε από τύχη, καθώς αποτελούσε την πρώτη κιόλας επιλογή του καναλιού για την εν λόγω εκπομπή. Κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων, Alpha και Ιωάννα συμφώνησαν και έτσι θα τη δούμε για πρώτη φορά να παρουσιάζει εκπομπή και όχι να ενσαρκώνει κάποιο ρόλο. Βέβαια, δεν πρόκειται για μόνιμη επιστροφή στην Ελλάδα, αφού μετά το πέρας των γυρισμάτων θα επιστρέψει άμεσα στο LA.

Inside infο: Στην επιλογή της Ιωάννας και όχι κάποιας εμπειρότερης παρουσιάστριας συνέβαλε το χιούμορ και ο δυναμισμός που τη διέπουν. Άλλωστε, ο ρόλος θα είναι καίριος καθώς  θα παρακολουθεί όλη την εξέλιξη του προγράμματος και μάλιστα με διπλό πόστο: Ναι μεν θα προσπαθεί να χαλαρώνει τους παίκτες όσο συμμετέχουν στις δοκιμασίες, αλλά θα πρέπει και να τους κάνει να ξεδιπλώσουν τις προσωπικότητές τους.

Advertisements

Τι είναι το Bake off Greece: Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του ΒΒC, που εκπέμπει σε 29 χώρες.  Στόχος του είναι να βρεθεί ο ικανότερος ερασιτέχνης  ζαχαροπλάστης, μέσα από τις δοκιμασίες που θα τους θέτει η κριτική επιτροπή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα