Μην χασετε

Ιωάννα Τούνη: «Αγόρασα σπίτι. Έχω αλλάξει 9 σπίτια μέσα σε έναν χρόνο, ελπίζω να είναι η τελευταία μετακόμιση»

Σελίδα στην προσωπική της ζωή άλλαξε η Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως επιβεβαίωσε και η ίδια πριν μερικές ημέρες… πλέον είναι single! Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη χώρισε από τον σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη, μόλις 10 μήνες μετά την επανασύνδεση τους.

Advertisements

 

Μετά την μικρή της απόδραση στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη βάση της. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι μετακόμισε ξανά σε νέο σπίτι, για ένατη φορά τον τελευταίο χρόνο. Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer μέχρι να αγοράσει το δικό της σπίτι, αναγκαζόταν να νοικιάζει κάθε μήνα νέο χώρο για να μένει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία InstaStories της, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε επιτέλους να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα. Με σκληρή δουλειά και αποταμίευση, η επιχειρηματίας αγόρασε το δικό της σπίτι!

 

«Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση. Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω» αποκάλυψε στα social media.

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα