Μην χασετε

Ιωάννα Μπέλλα: «Εκρηκτική» εμφάνιση με μαγιό στα προκριματικά του «Miss Universe»

Δείτε την Σταρ Ελλάς να κάνει πασαρέλα στη μακρινή Ταϊλάνδη με «καυτό» μωβ μαγιό – Τα προγνωστικά ωστόσο την θέλουν εκτός 20άδας – Την Κυριακή ο μεγάλος τελικός

Advertisements

 

«Εκρηκτική» ήταν η εμφάνιση της Ιωάννας Μπέλλα με μαγιό στα προκριματικά του διαγωνισμού για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος», που θα διεξαχθεί αυτήν την Κυριακή στην εξωτική Ταϊλάνδη.

 

Η Ελληνίδα καλλονή, που… αναστάτωσε τα social media, όταν αποκλείστηκε από το τηλεοπτικό ριάλιτι ομορφιάς «Greece’s Next Top Model», αλλά και με την πρόσφατη δήλωσή της για το χαστούκι από σύντροφό της, έβαλε… φωτιά και στην πασαρέλα, αυτή τη φορά χάρη στα εντυπωσιακά σωματικά της προσόντα.

 

Φορώντας ένα μωβ μαγιό, η Σταρ Ελλάς «έλαμψε» επί σκηνής, ενώ φαίνεται πώς άλλαξε αρκετά για τον διαγωνισμό, καθώς μίκρυνε τα χείλη της και κάλυψε εντελώς το τατουάζ που είχε στα πόδια της.

Τα… στοιχήματα, πάντως, δεν είναι υπέρ της Ελληνίδας καλλονής, καθώς δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες, για να μπει στην τελική 20άδα. Θα καταφέρει, άραγε, να διαψεύσει τα προγνωστικά;

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα