Μην χασετε

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Έχω κουραστεί πολύ με την καραντίνα – Θέλω να τελειώσει δεν αντέχω άλλο»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια», στην οποία πρωταγωνιστεί, και περιέγραψε τις ξεκαρδιστικές στιγμές που ζει με τους συναδέλφους της στα παρασκήνια.

Advertisements

 

Δηλώνει πως τα μεγαλύτερα λάθη της σε σχέσεις τα έχει κάνει επειδή δεν ήξερε να «ακούει» και εξηγεί γιατί την κούρασε η καραντίνα. Αναφέρθηκε  στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάματος, ενώ αποκάλυψε, πως έχει αρνηθεί να συνεργαστεί με συγκεκριμένους ανθρώπους στο θέατρο, προκειμένου να προστατεύσει τον εαυτό της.

 

Σαν έφηβη ήμουν αρκετά ευαίσθητη και μοναχική.  Στο σχολείο δεν ήμουν καλή μαθήτρια. Βαριόμουν. Πιστεύω στον eρωτα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν είσαι ερωτευμένος. Τα μεγαλύτερα λάθη τα έχω κάνει γιατί δεν ήξερα να ακούω.

Εχω κουραστεί πολύ με την καραντίνα. Θέλω να τελειώσει δεν αντέχω άλλο. Έχω την τύχη να δουλεύω αλλά έχω πολλούς φίλους που περνάνε δύσκολα με τον κορονοϊό. Τώρα φοβόμαστε και είναι πολύ άσχημο. Μου λείπει η αγκαλιά. Οι άνθρωποι νιώθουν μόνοι τους, χωρίς χρήματα. Πέρσι νόμιζε ο κόσμος ότι όλο αυτό θα τελειώσει αλλά δυστυχώς συνεχίζεται.

 

Τη συνέντευξη, διέκοψε η επικοινωνία του Γρηγόρη με την Άση Μπήλιου που είπε πως μοιάζουν με την Ιωάννα σαν δυο σταγόνες νερό. Οι δυο κυρίες μίλησαν και η Άση έκανε προβλέψεις για το ζώδιο της Ιωάννας!

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα