Μην χασετε

Ιδέες για δώρα με στυλ

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να βγεις μια βόλτα στα μαγαζιά, όχι μόνο για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, αλλά και για να διαλέξεις δώρα με στυλ για εσένα και τις φίλες σου.

Advertisements

Φέτος πρωταγωνιστούν τα κοσμήματα με έντονες γεωμετρικές γραμμές και τα χειροποίητα αξεσουάρ φτιαγμένα από μέταλλο και οικολογικά υλικά. Εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε τα κομμάτια που δεν πρέπει με τίποτα να παραβλέψεις.

Κοσμήματα με έντονες γεωμετρικές γραμμές

Τα μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια επέστρεψαν δυναμικά και σε προκαλούν να τα φορέσεις πρώτη αυτό το φθινόπωρο.  Η πιο hot πρόταση από μεγάλες εταιρείες κοσμημάτων όπως ή Moorigin, είναι η έντονη γεωμετρία και το μοντέρνο minimal που θα αναδείξει τις γραμμές του προσώπου σου και θα προσδιορίσει με στυλ ένα βραδινό ντύσιμο.

Αν πάλι είσαι από τις γυναίκες που δεν φοράνε σκουλαρίκια, τα πρωτοποριακά μενταγιόν της συλλογής σου υπόσχονται να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία στο design, τα μενταγιόν με τις έντονες γεωμετρικές γραμμές της Moorigin εντυπωσιάζουν για άλλη μια φορά και αποτελούν το ιδανικό δώρο για όλες τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίσουν.

Τσάντες   από μέταλλο

Τα χειροποίητα αξεσουάρ ήταν  πάντα στη λίστα με τα πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τη ντουλάπα καμίας γυναίκας. Η Escama Studio καινοτομεί για άλλη μια φορά σχεδιάζοντας χειροποίητες τσάντες από μέταλλο και οικολογικά υλικά. Αυτό που κάνει την κάθε τσάντα της σειράς ιδιαίτερη, είναι ότι κάθε τσάντα είναι πλεγμένη στο χέρι με βελονάκι και για την κατασκευή της έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερα από 500 ανακυκλωμένα αλουμινένια καπάκια αναψυκτικών.  Στην συλλογή της Escama Studio μπορείς να βρεις τσάντες ώμου και βραδινά τσαντάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα για τις βόλτες σου, τα ψώνια σου, τις βραδινές εξόδους σου ή για δώρο.

Για να αποκτήσεις τα μοναδικά αξεσουάρ που σου προτείνουμε και για να βρεις ακόμα περισσότερες ιδέες για δώρα μπορείς να επισκεφθείς το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα