Μην χασετε

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Διαλέξαμε από 150 μανεκέν ένα κορίτσι τόσο όμορφο που όταν την είδα ζαλίστηκα – Ήταν η Ελένη Μενεγάκη»

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στο Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του.

Advertisements

 

Αναφέρθηκε αρχικά στην εμφάνισή του: «Η ιδιαιτερότητα στην ομιλία μου αλλά και στην εμφάνισή μου αποτέλεσε τροχοπέδη στην αρχή της καριέρας μου όσον αφορά την τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο εκείνη την εποχή έβγαιναν άνθρωποι που μίλαγαν τέλεια και στην τηλεόραση θέλανε έναν κούκλο. Εγώ ήμουν μια παράξενη κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

 

Μίλησε όμως και για τη συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη:

«Το πρωινό που έκανα στην τηλεόραση (σ.σ. «Κοκτέιλ») δεν ήταν όπως αυτά που γίνονται τώρα. Ήμουν εγώ με έναν ωραίο και μια ωραία. Στην αρχή ήταν μια ηθοποιός που στον μήνα επάνω ήθελε να φύγει και διαλέξαμε από 150 μανεκέν ένα κορίτσι τόσο όμορφο που όταν την είδα ζαλίστηκα. Είπα “αυτή θα πάρουμε” οπωσδήποτε. Ήταν η Ελένη Μενεγάκη» λέει για την πρώτη εμφάνιση της παρουσιάστριας στην τηλεόραση το… μακρινό 1991.

Ο γνωστός κριτικός μίλησε και για το γνωστό talent show «Να η ευκαιρία» στο οποίο ξεχώρισε η παροιμιώδης η αυστηρότητά του προς τους διαγωνιζόμενους. «Έβαζα τρία για να πάνε σπίτι τους όσοι δεν άξιζαν. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν λεφτά να κερδίσουν. Αν υπήρχαν λεφτά θα ήμουν πιο μαλακός» εξήγησε.

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα