Μην χασετε

Θύμα ξυλοδαρμού η Σοφία Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη-Τι συνέβη;

Απίστευτο σκηνικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη που συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Πετάει, πετάει». Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμης ρεπορτάζ της εκπομπης αποκαλυπτικά κ του Νάσου Γουμενίδη στο NASOS blog, οι δύο ηθοποιοί είχαν συμφωνήσει να κάνουν μια συγκεκριμένη κίνηση θεατρικά που θα «έβγαζε» γέλιο, αλλά η Σοφία δεν την έκανε, και αυτό εξόργισε τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, μετά  το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης πήγε εκνευρισμένος στο καμαρίνι της ηθοποιού και τη ρώτησε αν το έκανε επίτηδες. Η Σοφία Παυλίδου του είπε πως δεν το έκανε επίτηδες και άρχισε να ξεβάφεται.

Μετα το περιστατικό που ακολούθησε, για το οποίο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστες οι λεπτομερειες, η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατέθεσε και μήνυση εναντίον του Μανου Παπαγιάννη.

H Σοφία Παυλίδου πριν λίγες ώρες  δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο facebook στην οποία αναγράφεται: «Αυτό το άτομο έχει μηδενική ανοχή στη βία κατά των γυναικών».

Advertisements

Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μιλήσει ακόμα σχετικά με το θέμα.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα